
Κοροναϊός : Θετικοί δύο πρόσφυγες στο ΚΥΤ Σάμου
Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν φθάσει στο ΚΥΤ, προκειμένου να αποτρέψουν την έξοδο μεταναστών και προσφύγων από αυτό.
Θετικοί στον κοροναϊό διαγνώστηκαν δύο πρόσφυγες που διαμένουν στο ΚΥΤ Σάμου. Πρόκειται για μία γυναίκα από το Κονγκό κι ένα άνδρα από τη Γκάμπια.
Πλέον έχουν κινηθεί μονάδες του ΕΟΔΥ ώστε να ξεκινήσει η ιχνηλάτησή τους, ενώ και οι δύο έχουν απομονωθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν φθάσει στο ΚΥΤ, προκειμένου να αποτρέψουν την έξοδο μεταναστών και προσφύγων από αυτό.
Με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αναμένεται και στη Σάμο να ισχύσει ό,τι και σε άλλες δομές όπου εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα, δηλαδή να ισχύσει ο υγειονομικός αποκλεισμός-καραντίνα της δομής για τις επόμενες 14 ημέρες.
Σε ανάρτησή του, ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, αναφέρει: «Αιτούμαστε από τη Πολιτεία την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Ως δήμος κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με όλες τις Αρχές. Μένουμε ψύχραιμοι, ενωμένοι, ασφαλείς».
- Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από αναφορά για πυροβολισμούς στις φοιτητικές εστίες Ζωγράφου
- BHMAGAZINO: Από την Riviera Maya στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
- Πρωτομαγιά: Ακινητοποιημένα Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία
- Το Αζερμπαϊτζάν κατηγορείται ότι κατέστρεψε αρμένικη εκκλησία στο Αρτσάχ
- Η ποινή που έλαβε ο τερματοφύλακας της Σαραγόσα που «ξάπλωσε» αντίπαλο με μπουνιά (vid)
- Τελευταίος σταθμός της Ιθάκης η Κρήτη – Ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα
