Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει το τελευταίο 24ωρο η είδηση ότι ο Τάσος Ποτσέπης, περισσότερο γνωστός από τη χαρακτηριστική του φράση «Αγάπη Μόνο», έγινε συνοριοφύλακας στη Χίο.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός, που έχει περάσει από τα πλατό πολλών trash τηλεοπτικών εκπομπών, είχε προσπαθήσει και πέρσι να ενταχθεί στην Ελληνική Αστυνομία, ως ειδικός φρουρός. Τότε, είχε συγκεντρώσει τα απαραίτητα μόρια, αλλά είχε «κοπεί» στις ψυχοτεχνικές εξετάσεις.

Αυτήν τη φορά, ο Τάσος Ποτσέπης συγκέντρωσε επαρκή μόρια (3.100) για να εισαχθεί στη Συνοριακή Φρουρά της Χίου και το πανηγύρισε φορώντας τη στολή του συνοριοφύλακα. Βέβαια, δεν είναι γνωστό αν πέρασε με επιτυχία τις αθλητικές και ψυχοτεχνικές εξετάσεις, παρά την υπερβολική τηλεοπτική και διαδικτυακή του περσόνα, ή αν απλά ο ίδιος θεωρεί ότι θα γίνει συνοριοφύλακας επειδή συγκέντρωσε αρκετά μόρια.

Ο ίδιος δεν δίστασε να μοιραστεί την επιτυχία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνοντας «χαρούμενος και ενθουσιασμένος να υπηρετεί στις μάχημες [η ορθογραφία όπως είναι στη δημοσίευση] μονάδες της συνοριοφυλακής» και έτοιμος να υπερασπιστεί «μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου τας σημαίας & τα κυριαρχικά δικαιώματα της πανέμορφης πατρίδος μας».

Σε πορεία του Κασιδιάρη ο νέος συνοριοφύλακας

Πέρα από την ατελείωτη ανάγκη του Τάσου Ποτσέπη για προσοχή και δημοσιότητα, η αγάπη του για την πατρίδα μας φαίνεται αληθινή και δεν διστάζει να την διατρανώσει.

Εξάλλου, λίγα 24ωρα πριν ανακοινώσει ο ίδιος την εισαγωγή του στη Συνοριακή Φρουρά, ο φακός απαθανάτισε τον Τάσο Ποτσέπη και άλλους… «Έλληνες ΓΤΠ» να βρίσκεται στην πορεία της οποίας ηγείτο ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης.

Στο ακροδεξιό αυτό σόου, ακούστηκαν συνθήματα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, αλλά και κατά της χρήσης της μάσκας – μιας και φαίνεται ότι οι πρώην Χρυσαυγίτες έχουν βρει πρόθυμο κοινό στους συνωμοσιολόγους κατά του κοροναϊού.

Στη μια φωτογραφία, μάλιστα, ο Τάσος Ποτσέπης βγάζει και selfie με τον υπόδικο Κασιδιάρη να φαίνεται από πίσω του.