Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παγώνη: Έγκλημα να στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο χωρίς μάσκα

Παγώνη: Έγκλημα να στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο χωρίς μάσκα

Σε αυστηρό ύφος απάντησε στους γονείς που έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο χωρίς μάσκα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη λέγοντας ότι πρόκειται για έγκλημα και πως η μάσκα είναι η ασφάλεια των παιδιών

Σε αυστηρό ύφος απάντησε στους γονείς που έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο χωρίς μάσκα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη λέγοντας ότι πρόκειται για έγκλημα και πως η μάσκα είναι η ασφάλεια των παιδιών.

«Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η μάσκα είναι η ασφάλεια των παιδιών των οικογενειών τους και των γύρω τους. Οποιοσδήποτε ανάβει γονέας την ευθύνη να στείλει το παιδί του χωρίς μάσκα είναι έγκλημα», ανέφερε.

Αναφερόμενη στους αρνητές μάσκας, η κ. Παγώνη μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε πως οι προσωπικές απόψεις αν και σεβαστές δεν έχουν καμία σχέση με την επιστημονική άποψη. Πρόσθεσε ότι οι μελέτες, με την τελευταία να δημοσιεύεται πριν από τρεις μόλις ημέρες καθώς και το αμερικανικό CBC, απορρίπτουν τους ισχυρισμούς πως με τη χρήση μάσκας δεν γίνεται η ανταλλαγή των αερίων.

«Τα μόρια του οξυγόνου και του διοξειδίου από τις οπές της μάσκας περνάνε, γιατί έχουνε πολύ μικρή διάμετρο. Επομένως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα να φοβούνται οι γονείς για τις μάσκες. Το μόνο που πρέπει να φοβούνται είναι το παιδί να μη βγάζει τη μάσκα. Να βγάζει τη μάσκα μέσα στο σχολείο και εκεί θα πρέπει να υπάρχει ο δάσκαλος για να τα επιτηρεί, για να μπορούν να λειτουργήσουν τα σχολεία σωστά και να μην έχουμε αύξηση κρουσμάτων», τόνισε η κ. Παγώνη.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024