Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, σε δασική έκταση στην περιοχή Κουταλάς, κοντά στο Χιλιομόδι Κορινθίας.
Πριν από λίγο, ανακοινώθηκε ότι ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο. Πλέον επιχειρούν 77 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 2 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη.
Το έργο των πυροσβεστών συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.
Ενισχύονται οι δυνάμεις στην πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κουταλάς Κορινθίας και θα επιχειρούν 77 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 2 Ε/Π και 4 Α/Φ. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).