
Μπαρτσελόνα: Νίκη επί της Ταραγόνα με Μέσι
Η Μπαρτσελόνα έδωσε το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο την Ταραγόνα και νίκησε με 3 - 1, με τον Λιονέλ Μέσι να αγωνίζεται κανονικά μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του.
Όσοι περίμεναν να δουν τον Μέσι να παίζει για να πειστούν ότι μένει στην Μπαρτσελόνα, μπορούν να ησυχάσουν.
Ο Αργεντινός έπαιξε 45 λεπτά στο πρώτο φιλικό με την Ταραγόνα, είχε κάποιες καλές ενέργειες και δηλώνει και φέτος παρών.
Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο πέμπτο λεπτό και στο 17’ έκανε το 2 – 0 με πέναλτι που κέρδισε ο Πικέ και εκτέλεσε εύστοχα ο Γκριεζμάν.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Ριμπέγες μείωσε για την Ταραγόνα, ωστόσο ο Κοουτίνιο με νέο χτύπημα πέναλτι στο 51’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τη Μπάρτσα του Ρόναλντ Κούμαν.
Στην πρεμιέρα της La Liga η Γρανάδα μπήκε ιδανικά, νικώντας εντός έδρας την Μπιλμπάο.
Στο Κάδιθ, η Οσασούνα ξεκίνησε δυνατά και στο δέκατο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Αντριάν. Η ομάδα του Αρασάτε διατήρησε τον έλεγχο και στο 79’ κλείδωσε τη νίκη της με το τέρμα που πέτυχε ο Γκαρθία.
- Η μοναδική κληρονομιά του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι
- Κέρκυρα: Νεκρός ο οδηγός της γουρούνας, τραυματίας ο γιος του
- Έλον Μασκ, Σαμ Άλτμαν και η Οδύσσεια ως «νεκρή γάτα» – «Η υστερία του αντιπερισπασμός με άρωμα Ομήρου»
- Έλληνες του Πόντου: Το έπος του ένοπλου αγώνα τους
- Στ. Κασσελάκης: Ανατροπή στην πρωτόδικη απόφαση – Αθώος για το πόθεν έσχες ενώ ήταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Ο Αντρέα Μαλντέρα νέος τεχνικός της εθνικής Ουκρανίας




