
Η Τουρκία καταδικάζει τη σύναψη σχέσεων του Μπαχρέιν με το Ισραήλ
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε έντονα σήμερα την απόφαση του Μπαχρέιν να εγκαθιδρύσει διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ.
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε έντονα σήμερα την απόφαση του Μπαχρέιν να εγκαθιδρύσει διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ, προσθέτοντας ότι η κίνηση αυτή θα προκαλέσει νέο πλήγμα στις προσπάθειες υπεράσπισης του παλαιστινιακού σκοπού.
«Θα ενθαρρύνει περαιτέρω… »
«Θα ενθαρρύνει περαιτέρω το Ισραήλ να συνεχίσει τις παράνομες πρακτικές προς την Παλαιστίνη και τις προσπάθειές του να καταστήσει μόνιμη την κατοχή παλαιστινιακών εδαφών», ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου.
Μετά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν κατέληξε σε συμφωνία με το Ισραήλ για την εξομάλυνση των σχέσεών τους, ανακοίνωσε χθες μέσω του Twitter ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.
Πηγή: ΑΠΕ
- Formula 1: Πήρε τη νίκη στο Σίλβερστοουν ο Λεκλέρκ (pics)
- Συναγερμός στο Ηράκλειο – Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο
- Η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία – Ανακοινώθηκαν έξι φιλικά (pic)
- Ο Τζο Έστερχαζ πήρε 1,5 εκατ. δολάρια για να μείνει μακριά από το «Βασικό ένστικτο 2»
- Νέα Αριστερά: Απειλή για την εθνική ασφάλεια η κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Προκαλεί ή όχι απώλειες θέσεων εργασίας – Γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει






