
Ο υπόδικος Κασιδιάρης μπροστάρης σε πορεία στη ΔΕΘ με συνθήματα κατά Μητσοτάκη
Φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ενώ ακούστηκαν και εμβατήρια, μεταξύ των οποίων και το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή».
Σε ακροδεξιό σόου επιδόθηκε ο υπόδικος πρώτη βουλευτής της Χρυσής Αυγής και νυν ιδρυτής του κόμματος «Έλληνες για την πατρίδα», Ηλίας Κασιδιάρης, στη Θεσσαλονίκη, όπου μαζί με υποστηρικτές του πραγματοποίησε πορεία φωνάζοντας συνθήματα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.
Μέλη του κόμματος «Έλληνες ΓΤΠ» κρατώντας ελληνικές σημαίες συγκεντρώθηκαν μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Έπειτα πραγματοποίησαν πορεία, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ενώ ακούστηκαν και εμβατήρια, μεταξύ των οποίων και το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή».
Περίπου 300 άτομα συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις.
- Μεταβολικό Σύνδρομο: Όταν ο σύγχρονος τρόπος ζωής πιέζει τον οργανισμό
- Η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει 1,7 εκατ. κατοίκους έως το 2060 – Μείωση του αναπαραγωγικού πληθυσμού κατά 35%
- «Ο Μοντέρο στο στόχαστρο Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε»
- Ηλιούπολη: Στο ΚΑΤ μεταφέρεται η 17χρονη που έπεσε από την ταράτσα – Σε εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή της
- Ο Akylas ετοιμάζεται να «βάλει φωτιά» στη σκηνή της Eurovision – Δείτε πλάνα από την πρόβα
- Γερμανία: Γιούχαραν τον Μερτς στο συνέδριο των συνδικάτων για συντάξεις και κοινωνικό κράτος

