Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίκαελ Σουμάχερ : Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του ο Ζαν Τοντ

Μίκαελ Σουμάχερ : Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του ο Ζαν Τοντ

Μετά από πολλά χρόνια αποκατάστασης και θεραπείας, ακόμη και σήμερα, δεν μπορούν να τον επισκεφθούν άλλοι πέραν της οικογένειάς του, των γιατρών και του Ζαν Τοντ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία επτά χρόνια.

Ο φίλος του πρωταθλητή της Formula 1, Ζαν Τοντ, μίλησε για την παρούσα κατάσταση της υγείας του, χωρίς να δίνει ωστόσο λεπτομέρειες. Φαίνεται πως για το όλο θέμα δε γίνεται κάποια περαιτέρω ανάλυση και αφορά αποκλειστικά τους γιατρούς και την οικογένειά του.

Δηλώσεις

«Είδα τον Μίκαελ την περασμένη εβδομάδα. Εξακολουθεί να δίνει τη μάχη του».

«Θεέ μου, όλοι ξέρουμε για το φριχτό δυστύχημα που συνέβη στον Μίκαελ ενώ έκανε σκι και εξαιτίας του έχει τόσα και τόσα προβλήματα. Ωστόσο, έχει δίπλα του μια καταπληκτική σύζυγο, έχει τα παιδιά του, τις νοσοκόμες του. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε στον ίδιον ό,τι καλύτερο, όπως και στην οικογένειά του», είπε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας

Ο Ζαν Τοντ μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων PA με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 1000 συμμετοχών σε Γκραν Πρι της F1 για τη Ferrari.

Ο Σουμάχερ έχει κατακτήσει αρκετά παγκόσμια πρωταθλήματα υπό την καθοδήγηση του Τοντ.

Το χρονικό του ατυχήματος

Στις 29 Δεκεμβρίου 2013 ο Μίχαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων.

Έκτοτε έχει περάσει αρκετές φορές μέσα από δύσκολες χειρουργικές διαδικασίες-επεμβάσεις για να μπορέσουν να σώσουν τη ζωή του. Το 2014, μεταφέρθηκε στο σπίτι του στη Γενεύη, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δε συνεχίστηκαν οι όλες προσπάθειες για την αποκατάσταση της υγείας του.

Ένας από τους ανθρώπους που μπορούν να τον επισκεφθούν (πέραν των γιατρών και της οικογένειάς του), είναι ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), Ζαν Τοντ, ο οποίος ήταν ο γενικός διευθυντής της Ferrari, με την οποία έκανε επιτυχίες ο Σουμάχερ από το 2000 έως το 2004.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024