H Αλ Κάιντα απειλεί το Charlie Hebdo γιατί αναδημοσίευσε σκίτσα του Μωάμεθ
Η φονική έφοδος κατά του Charlie Hebdo "δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό", προειδοποιεί η τζιχαντιστική οργάνωση στην επισκόπησή της που δημοσιεύτηκε σήμερα
H Αλ Κάιντα απείλησε εκ νέου το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo, το οποίο αναδημοσίευσε σκίτσα του προφήτη του Ισλάμ Μωάμεθ με αφορμή τη δίκη για την επίθεση που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2015 κατά του περιοδικού, σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης ισλαμικών ιστότοπων SITE.
Η φονική έφοδος κατά του Charlie Hebdo «δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό», προειδοποιεί η τζιχαντιστική οργάνωση στην επισκόπησή της που δημοσιεύτηκε σήμερα.
Για να σηματοδοτήσει την έναρξη στις 2 Σεπτεμβρίου της δίκης στο Παρίσι για τις επιθέσεις των τζιχανιστών κατά του Charlie Hebdo, αστυνομικών και ενός εβραϊκού παντοπωλείου, στις οποίες 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη γαλλική πρωτεύουσα τον Ιανουάριο του 2015, η σατιρική εφημερίδα αναδημοσίευσε στην πρώτη σελίδα της τα σκίτσα του Μωάμεθ, που την είχαν κάνει στόχο των τζιχαντιστών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα με τον Άρη ως φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου μας»
- Τερματισμό του πολέμου ΗΠΑ – Ισραήλ – Ιράν ζητεί ο Μερτς – «Δεν ωφελεί κανέναν και προκαλεί ζημιά σε πολλούς»
- Σούδα: Δίωξη για κατασκοπεία στον 58χρονο Πολωνό – Τη Δευτέρα η απολογία του
- Τραμπ: Πιθανό να βοηθά λίγο ο Πούτιν το Ιράν – Και εκείνος πιστεύει πιθανόν πως βοηθάμε την Ουκρανία
- Βαθμολογία UEFA: Η 10η θέση που δεν είναι όνειρο και τι σημαίνει
- Νέα απάτη phishing, με SMS που προσποιείται τον ΕΦΚΑ – Οδηγίες προστασίας



