Δεν αναγνωρίζει πολιτική ή ηθική ευθύνη η Κομισιόν για τη Μόρια
Δεν αναγνωρίζει η Κομισιόν ότι έχει κάποια ευθύνη, πολιτική ή ηθική, για όσα συνέβησαν στη Μόρια τις τελευταίες ημέρες.
Δεν αναγνωρίζει η Κομισιόν ότι έχει κάποια ευθύνη, πολιτική ή ηθική, για όσα συνέβησαν στη Μόρια τις τελευταίες ημέρες.
Κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης ο εκπρόσωπος της Κομισιόν επεσήμανε ότι η ΕΕ αντιμετωπίζει το μεταναστευτικό ζήτημα για πολύ περισσότερο χρόνο από την τρέχουσα θητεία της Επιτροπής.
Κατατέθηκαν προτάσεις στο τραπέζι πριν από χρόνια, υπήρξαν συζητήσεις στο Συμβούλιο σχετικά με το πώς θα προωθηθεί η νομοθεσία.
Όπως γνωρίζετε, η Επιτροπή θα υποβάλει σύντομα πρόταση, τις επόμενες εβδομάδες, είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι όπως πάντα σε αυτές τις καταστάσεις, είναι σημαντικό όταν προτείνουμε νομοθεσία να το πράξουμε με βάση την κατανόηση του τι πρέπει να επιτευχθεί και τι μπορεί να επιτευχθεί.
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 54χρονη για θανάσιμη παράσυρση γάτας
- Τέλος ο Μπόνγκα από την Παρτιζάν – Συνεχίζει σε ομάδα της Euroleague (pic)
- Φωτιά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης – Μήνυμα από το 112 «παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Μπάρμπαρα Έντεν: «Όταν έφτανα στο πλατό, ο Έλβις Πρίσλεϊ μου έφερνε μια καρέκλα»
- Τσουκαλάς: Ως πότε θα σιωπά η ΝΔ μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Θα διαγράψει τους εκλεκτούς της;
- Μύκονος: Συνελήφθη οδηγός ταξί για υπερχρέωση πελατών – Κλιμακώνονται οι έλεγχοι και στα υπόλοιπα νησιά





