
Έγκλεσκαλνς : «Χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό»
Ο Λετονός παίκτης επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του.
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς. Ο Λετονός παίκτης επέστρεψε στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού και την Τετάρτη (9/9) θα τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Καζάζη.
Ο Έγκλεσκαλνς εμφανίστηκε χαρούμενος και ευτυχισμένος που επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του. Ο Λετονός τόνισε πως ήρθε στον Θρύλο για νίκες και τίτλους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Το μεσημέρι της Δευτέρας (7/9) έφτασε στην Ελλάδα ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς. Ο διαγώνιος του Θρύλου, αφού ολοκλήρωσε το βράδυ της Κυριακής τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Λετονίας πανηγυρίζοντας την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ταξίδεψε από την Κύπρο όπου βρισκόταν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ο Λετονός άσσος του Ολυμπιακού θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» την Τετάρτη το πρωί οπότε θα τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Καζάζη.
Έγκλεσκαλνς: «Χαρούμενος που είμαι πίσω»
Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω. Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφεις όταν έχεις να αποδείξεις κάτι και είμαι ευτυχισμένος που θα ενσωματωθώ και πάλι με την ομάδα μου. Ήρθα για νίκες και για τίτλους».
- Ουκρανία: Για κλιμάκωση των επιθέσεων και επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)




