
Tεσσάρα η Ισπανία, κόλλησε η Γερμανία
Η Ισπανία ήταν καταιγιστική κόντρα στην Ουκρανία επικρατώντας με 4-0, με τον Φατί να γράφει ιστορία με τους Φούριας Ρόχας - Στο 1-1 έμεινε με την Ελβετία η Γερμανία.
Παράσταση για έναν ρόλο ήταν η αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ουκρανία. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και επικράτησε με το επιβλητικό 4-0. Δυο γκολ από τον Σέρχιο Ράμος, εγραψε ιστορία με το εθνόσημο ο Φατί, ενω το κερασάκι για τους Φούριας Ρόχας το έβαλε το νέο απόκτημα της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Τόρες.
Η Ισπανία σε συνδυασμό με το 1-1 κόντρα στην Γερμανία βρίσκεται στην κορυφή του Group4 στο League, με 4 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αναμετρηθεί με την Ελβετία.
Μόλις στο 3ο λεπτό ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης ευστόχησε σε πέναλτι, ενώ στο 29’ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα ο Φατί με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με ωραίο πλασέ ο Φεράν Τορές.
Εν αντιθέσει με την Ισπανία, η Γερμανία δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ελβετίας, μένοντας στο 1-1 στην Βασίλεια. Ο Γκουντογκάν άνοιξε το σκορ για τα πάντσερ, ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, με τον Βίντμερ.
Πλέον, η ομάδα του Λεβ έμεινε στην τρίτη θέση του ομίλου με 2 βαθμούς, με την Ουκρανία να βρίσκεται στην δεύτερη θέση.
- More Greek Graduates Left the Country for Europe in 2025
- Μέση Ανατολή: Κορυφώνεται η ένταση με απειλές – Τεχεράνη: «Για κάθε νεκρό Ιράνο, θα σκοτώνουμε έναν Αμερικανό»
- Επίθεση Ν. Ανδρουλάκη στον Κ. Μητσοτάκη: Από τις πολλές σκιές μας οδηγείτε στο απόλυτο σκοτάδι της διαφθοράς – «Πάμε σε νέο ΟΠΕΚΕΠΕ στην ανακύκλωση;»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Έρχεται το «Ali G: Who Iz I?» με το αγενές αγόρι Σάσα Μπάρον Κοέν
- Σταύρος Γεωργίου: Νέα βίντεο ντοκουμέντα του 28χρονου μετά τη δολοφονία του ποινικολόγου


