Ζεσούς : «Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, μπορεί την πρόκριση η Μπενφίκα»
Ο Ζορζέ Ζεσούς μίλησε για το ματς της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε ότι οι αετοί δύσκολα θα κερδίσουν τον Δικέφαλο του βορρά
O Ζορζέ Ζεσούς μετά την φιλική νίκη της Μπενφίκα επί της Ρεν με 2-0 μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε περίπου 10 μέρες (15/9).
Ο προπονητής των αετών της Λισαβόνας έπλεξε το εγκώμιο του Δικεφάλου του βορρά τονίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει κανείς την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, όμως ξεκαθάρισε ότι η Μπενφίκα μπορεί να περάσει στα play off του Champions League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι δύσκολο να κερδίσεις τον ΠΑΟΚ, όμως η Μπενφίκα έχει τη δυνατότητα να πάει στην Ελλάδα και να προκριθεί. Ξέρουμε τον ΠΑΟΚ, τον έχουμε συναντήσει ξανά, είμαστε σίγουροι, ξέροντας όμως πως θα είναι ένα σκληρό ματς. Είμαι σίγουρος πως θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα. Περιμένουμε με αγωνία τους παίκτες που είναι με τις Εθνικές, ώστε να κάνουν ακόμα ποιοτικότερη την ομάδα μας»
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη



