Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Βελιγραδίου οι τραυματισμοί του νέου σέντερ της ομάδας, ο οποίος το καλοκαίρι είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού, οδηγούν τους ιθύνοντες του κλαμπ να του διακόψουν το συμβόλαιο πριν καν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Η απουσία του από τα φιλικά παιχνίδια αποτελούσε πρόβλημα για τον Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος έπρεπε να σχεδιάσει το σύνολο του χωρίς τον βασικό του σέντερ.
Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ήδη βγει στην αγορά για αναζήτηση πενταριού και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να προχωρήσει σε ανακοίνωση παίκτη.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.