Η περιπέτεια του 13χρονου, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί το πρωί του Σαββάτου από την Σταυρούπολη, έληξε το μεσημέρι της Κυριακής, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.
Σύμφωνα με το thestival, ο μικρός βρέθηκε στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη και είναι καλά στην υγεία του.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται άμεσα κοντά στον 13χρονο και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης, έτσι ώστε να βρει τον δρόμο του και τους ανθρώπους που θα τον στηρίζουν στη ζωή του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.