Θεσσαλονίκη : Απειλούσε ότι θα πέσει από ταράτσα – Κατέβηκε μετά από 5 ώρες [Εικόνες]
Κατέβηκε τελικά από την ταράτσα όπου ήταν ανεβασμένος και απειλούσε να πέσει στο κενό, ο άνδρας που κινητοποίησε περίπου από τις 13.00, την αστυνομία και το ΕΚΑΒ
Κατέβηκε τελικά από την ταράτσα όπου ήταν ανεβασμένος και απειλούσε να πέσει στο κενό, ο άνδρας που κινητοποίησε περίπου από τις 13:00, την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Συγκεκριμένα, ο 61χρονος αλλοδαπός ανέβηκε στην ταράτσα 12όροφης οικοδομής στην οδό Λαγκαδά, και απειλούσε επί 5 ώρες ότι θα αυτοκτονήσει. Τελικά, λίγο μετά τις 18.00, πείστηκε από τους διαπραγματευτές της αστυνομίας και εγκατέλειψε το σημείο όπου βρισκόταν.
https://youtu.be/w4mHMf_OqMc
Στο σημείο είχαν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο άντρας κατάγεται από την Αλβανία. Δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει έγγραφα διαμονής στη χώρα, δεν έχει χρήματα και ζει σε παράγκα. Ανέφερε επίσης ότι ο γιος του υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο.