Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο πλευρό του Τραμπ για τις εκλογές η... ανιψιά του Μπιν Λάντεν

Στο πλευρό του Τραμπ για τις εκλογές η… ανιψιά του Μπιν Λάντεν

Η ίδια δηλώνει υποστηρίκτρια του Τραμπ από τότε που ανακοίνωσε ότι θα κατέβει στις αρχές του 2015. «Τον παρακολουθώ από μακριά και θαυμάζω την αποφασιστικότητα αυτού του άντρα»

Σχεδόν 20 χρόνια μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, η ανιψιά του Μπιν Λάντεν τάσσεται ανοιχτά υπέρ της επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνοντας πως μια δεύτερη τρομοκρατική επίθεση μπορεί να αποφευχθεί μόνο εάν ο πρόεδρος Ντόναλντ κερδίσει την εκλογική μάχη του Νοεμβρίου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα New York Post, η 33χρονη Νουρ Μπιν Λάντεν υποστηρίζει ότι «ο ISIS επεκτάθηκε υπό την κυβέρνηση Ομπάμα / Μπάιντεν, φέρνοντας τα μέλη του στην Ευρώπη. Ο Τραμπ έχει δείξει ότι προστατεύει την Αμερική και εμάς κατ’ επέκταση από τις ξένες απειλές εξαλείφοντας ριζοσπαστικά τους τρομοκράτες και προτού έχουν την ευκαιρία να επιτεθούν».

Η ίδια δηλώνει υποστηρίκτρια του Τραμπ από τότε που ανακοίνωσε ότι θα κατέβει στις αρχές του 2015. «Τον παρακολουθώ από μακριά και θαυμάζω την αποφασιστικότητα αυτού του άντρα».

«Πρέπει να επανεκλεγεί… Είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον όχι μόνο της Αμερικής, αλλά και του δυτικού πολιτισμού στο σύνολό του» προσθέτει, ενώ ερωτηθείσα πώς ένιωσε όταν στα 14 της όταν ο θείος της ενορχήστρωσε την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, δηλώνει πως ήταν καταρρακωμένη.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024