
Μεξικό : 522 νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο και 6.196 κρούσματα
Το Μεξικό κατέγραψε τις προηγούμενες 24 ώρες 522 θανάτους εξαιτίας του κοροναϊού και 6.196 κρούσματα.
Το υπουργείο Υγείας του Μεξικού ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν ακόμη 522 θάνατοι ασθενών εξαιτίας της COVID-19 και 6.196 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Συνολικός απολογισμός
Ο απολογισμός της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα των 127 εκατομμυρίων κατοίκων έφθασε έτσι τους 66.851 νεκρούς επί συνόλου 623.090 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί.
Η μεξικανική κυβέρνηση έχει σημειώσει επανειλημμένα πως ο αριθμός των μολύνσεων είναι στην πραγματικότητα μάλλον πολύ υψηλότερος από αυτόν των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων.
Πηγή: ΑΠΕ
- Αυτές είναι οι 24 από τις 36 ομάδες της League Phase του Champions League
- Δημοσκόπηση: Συντριπτική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση – Πορεία προς τα πίσω, συμπιεσμένα εισοδήματα και θεσμική απαξίωση
- Married at First Sight: Σεισμός στη Βρετανία – Καταγγελίες βιασμού, απειλές για επίθεση με οξύ στο ριάλιτι
- Σοκ στην Αγγλία: Αποβολή της Σαουθάμπτον από τα play-off της Championship λόγω του σκανδάλου «Spygate»
- Καιρός: Σκηνικό φθινοπώρου και ξαφνική νεροποντή στην Αθήνα – Βγήκαν ξανά ομπρέλες και αδιάβροχα
- ΜΙΔΑ: «Μπλόκο» σε επιδόματα και ακίνητα – Τι αλλάζει


