Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάμιλτον: «Έχουμε φοβερό μονοθέσιο»

Χάμιλτον: «Έχουμε φοβερό μονοθέσιο»

Ο Λιούις Χάμιλτον εμφανίστηκε ευχαριστημένος για την επίδοσή του στη Μόντσα αλλά και για το μονοθέσιο που οδηγεί.

Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε την pole position στο Γκραν Πρι της Μόντσα για τη Formula 1 και έφτασε τις 94 συνολικά στην καριέρα του.

Μετά από το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών, ο Βρετανός πιλότος μίλησε για τη σημερινή (5/9) επίδοσή του, ενώ εμφανίστηκε ευχαριστημένος για το μονοθέσιο που οδηγεί.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μάθαμε από τον περσινό χρόνο ότι το να βγαίνεις στο τέλος και να κάνεις τον καλύτερό σου χρόνο δεν είναι το καλύτερο πράγμα για εμάς. Η ομάδα που φτιάχνει τη στρατηγική μας έκανε εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι του timing.

Ήταν κάτι που το συζητήσαμε χθες και ξανά σήμερα. Δεν μπορώ να πω αν είναι το καλύτερο να ακολουθείς κάποιον όταν κάνεις γύρο ή να σε ακολουθούν. Κάποιοι θα σου πουν ότι καλύτερο είναι να ακολουθείς εσύ. Χάνεις όμως στον μεσαίο και τον τελευταίο τομέα της πίστας.

Σε κάθε περίπτωση είμαι πάρα, πάρα πολύ χαρούμενος με το σημερινό αποτέλεσμα. Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε να ισχύει ο νέος κανόνας που θέλει το μονοθέσιο να τρέχει στο ίδιο πρόγραμμα κινητήρα στις κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα.

Λέγαμε από τότε ότι εμάς δεν θα μας καθυστερήσει αυτό καθώς έχουμε ένα πραγματικά φοβερό μονοθέσιο και θα είμαστε καλύτεροι σε άλλους τομείς.

Αυτό το Σαββατοκύριακο είχαμε απίστευτη απόδοση. Σίγουρα την καλύτερή μας εδώ. Είχαμε το αυτοκίνητο στο ιδανικό σημείο. Ο Βάλτερι ήταν επίσης πολύ γρήγορος. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος με τους χρόνους».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024