Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
US Open: «Σαρωτική» η Σάκκαρη, πέρασε στους 16

US Open: «Σαρωτική» η Σάκκαρη, πέρασε στους 16

Η Ελληνίδα τενίστρια διέλυσε με 6-3, 6-1 την Ανισίμοβα και προκρίθηκε στους 16 του US Open.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μαρία Σάκκαρη το υποτιθέμενο ντέρμπι με την Αμάντα Ανισίμοβα, με την Ελληνίδα τενίστρια να κυριαρχεί στο κορτ και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση να παίρνει τη νίκη με 6-3, 6-1 και μαζί την πρόκριση για τους «16» του US Open.

Η Σάκκαρη ξεδίπλωσε στο κορτ το ταλέντο της και έφτασε σε μια άνετη νίκη, αποδεικνύοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ικανή να φτάσει πολύ μακριά στη φετινή διοργάνωση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η Μαρία πέρασε στους «16» του US Open, αφού τα προηγούμενα χρόνια είχε αποκλειστεί στους πρώτους γύρους.

Επόμενη αντίπαλος για την Μαρία Σάκκαρη θα είναι η νικήτρια του αγώνα της Σερένα Ουίλιαμς με την Σλόαν Στίβενς. Υπενθυμίζουμε ότι η Ελληνίδα τενίστρια πριν από λίγες εβδομάδες είχε κερδίσει την Σερένα Γουίλιαμς στο τουρνουά του Σινσινάτι.

Η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με μπρέικ 3-2. Στη συνέχεια σέρβιρε σωστά και με 6-3 έκανε το 1-0 σε 27 λεπτά παιχνιδιού. Στο δεύτερο σετ η Μαρία έκανε σμπαράλια την Ανισίμοβα και με 6-1 έφτασε στη νίκη – πρόκριση.

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της Σάκκαρη στη φετινή σεζόν, με την 25χρονη να γράψει ιστορία στο αμερικάνικο γκραντ σλαμ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024