Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρνητικά τα τεστ κοροναϊού για Άδωνη Γεωργιάδη και Νίκο Παπαθανάση

Αρνητικά τα τεστ κοροναϊού για Άδωνη Γεωργιάδη και Νίκο Παπαθανάση

Αρνητικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη.

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα του τεστ για κοροναϊό για τους τρεις υπουργούς, Άδωνη Γεωργιάδη, Νίκο Παπαθανάση και Γιάννη Πλακιωτάκη, που συμμετείχαν σε σύσκεψη με επενδυτή που διαγνώσθηκε θετικός στον ιό.

Οι τρεις υπουργοί τέθηκαν προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό και υποβλήθηκαν σε τεστ.

Η τήρηση των μέτρων ασφαλείας προστατεύουν από τον ιό

Αρνητικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, όπου δημοσιοποιεί και το αποτέλεσμα της εξέτασης.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να θυμίσει την ανάγκη τήρησης των μέτρων ασφαλείας.

Όπως έγραψε ο κ. Γεωργιάδης: «Η τήρηση των μέτρων ασφαλείας, οι μάσκες, τα αντισηπτικά, η αποφυγή της χειραψίας κλπ προστατεύει από τον ιό. Είναι τα πρωτόκολλα που πρέπει όλοι μας να τηρούμε. Ήρθε το αποτέλεσμα του τεστ και είμαι αρνητικός στον COVID. Όλα καλά».

Η ανάρτηση

Από την αρχή ο κ. Γεωργιάδης αντιμετώπισε το θέμα με ψυχραιμία, ενώ όπως αποδείχθηκε από προηγούμενη ανάρτησή του σήμερα, δεν έχασε ούτε το χιούμορ του.

Την «επιστροφή» του λογαριασμού «Τελεταί Μπούκουρας», στο Twitter ζήτησε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, λίγες ώρες αφότου ο σατιρικός λογαριασμός είχε τεθεί σε αναστολή μετά από μαζικά report όταν καλησπέρισε τον υπουργό μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι μπαίνει σε καραντίνα λόγω της επαφής του με κρούσμα κοροναϊού.

Να φοράμε όλοι τις μάσκες μας

Ο κ. Νίκος Παπαθανάσης έγραψε: «Το δείγμα βγήκε αρνητικό. Να φοράμε όλοι τις μάσκες μας, είναι θέμα ατομικής ευθύνης έναντι του κοινωνικού συνόλου. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στους γονείς μας, στους παππούδες και στις γιαγιάδες μας. Σώζουν ζωές!».

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024