Συνεχίζει τη δυναμική πορεία του το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα. Εχοντας ως πρώτο στόχο την έγκυρη και άμεση ενημέρωση το Μεγάλο Κανάλι καταγράφει τις τελευταίες εβδομάδες μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης.

Μάλιστα, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ήρθε πρώτο στο δυναμικό κοινό, δηλαδή στις ηλικίες 18-54 με ποσοστό 15,2%. Στο σύνολο το δελτίο πέτυχε ποσοστό 10,3%.

Λίγους μήνες μετά την επαναλειτουργία του το Mega ξανακερδίζει το κοινό και ξαναμπαίνει δυναμικά στον τομέα της ενημέρωσης. Εκεί όπου πολλά χρόνια ήταν στην πρώτη θέση.

Με τη Ράνια Τζίμα μπροστά από τις κάμερες, με ενισχυμένο τον ενημερωτικό τομέα με έγκυρους δημοσιογράφους, και με άρτιο τεχνικό εξοπλισμό, το Μεγάλο Κανάλι ξεκινά από την κορυφή και τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Με συνεχή ενημέρωση, με απευθείας μεταδόσεις και με επιτόπιο ρεπορτάζ το Mega δίνει το στίγμα σε όλα τα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, αθλητικά, πολιτιστικά θέματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με συνεντεύξεις από σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής επικαιρότητας αλλά και με τους πρωταγωνιστές της καθημερινότητας να βρίσκονται πάντα στην πρώτη θέση της είδησης.

Tα Γεγονότα στο Mega, τόσο τις καθημερινές όσο και το Σαββατοκύριακο θα είναι πάντα παρόντα στα μεγάλα γεγονότα.

Από τη Δευτέρα

Από τις 7 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 19:45 MEGA Γεγονότα με τη Ράνια Τζίμα και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 19:45 MEGA Γεγονότα με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Στην καθημερινή ενημέρωση του MEGA το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας στις 13:00 με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:00 το δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Μαριλένα Γεραντώνη.

Η ενημέρωση στο MEGA ενισχύεται σε εβδομαδιαία βάση με δύο νέα πολιτικά τοκ σόου τα οποία θα παρουσιάζουν ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Στις ειδήσεις του MEGA μιλάμε με Γεγονότα.

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 19:45.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr