
Κοροναϊός: Δεν αναμένονται εκτεταμένοι εμβολιασμοί μέχρι τα μέσα του 2021, λέει ο ΠΟΥ
«Δεν περιμένουμε ότι θα δούμε εκτεταμένους εμβολιασμούς μέχρι τα μέσα του ερχόμενου έτους», δήλωσε η εκπρόσωπος Μάργκαρετ Χάρις στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στη Γενεύη.
Δεν αναμένονται εκτεταμένοι εμβολιασμοί κατά του κοροναϊού μέχρι τα μέσα του ερχόμενου έτους, δήλωσε την Παρασκευή εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) υπογραμμίζοντας τη σημασία των αυστηρών ελέγχων της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειάς τους.
«Δεν περιμένουμε ότι θα δούμε εκτεταμένους εμβολιασμούς μέχρι τα μέσα του ερχόμενου έτους», δήλωσε η εκπρόσωπος Μάργκαρετ Χάρις στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στη Γενεύη.
«Αυτή η φάση 3 πρέπει να διαρκέσει περισσότερο επειδή είναι ανάγκη να δούμε πόσο αληθινά προστατευτικό είναι το εμβόλιο και είναι επίσης ανάγκη να δούμε πόσο ασφαλές είναι», πρόσθεσε η εκπρόσωπος αναφερόμενη στις κλινικές δοκιμές των εμβολίων.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σακελλαρίδης για Άργος: Μια δολοφονία ακόμη από πιστολέρο αστυνομικούς – Θέλουν να μας κάνουν Αμερική του Τραμπ
- Ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ Μεϊκόπουλος και Μαμουλάκης
- Ο πρεσβευτής της Rolex, Jannik Sinner, θριαμβευτής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Wimbledon
- ΠΑΣΟΚ: Ημερίδα με Ανδρουλάκη, Παπανδρέου, Διαμαντοπούλου – Τι προβλέπει το «κοινωνικό και θεσμικό συμβόλαιο για την Παιδεία»
- H OpenAI ετοιμάζει την ενσάρκωση του ChatGPT – Θα μοιάζει με έξυπνο ηχείο
- Συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων με τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Columbia, Charles Branas





