
Κόουτς, καλά θα κάνεις να το ξανασκεφτείς…
Ο Γιώργος Χελάκης αναλύει γιατί ο Φαντ Σιπ θα πρέπει να ξεκολλήσει από ορισμένες εμμονές του που αποτελούν τροχοπέδη για την Εθνική Ομάδα
Λένε πως τέτοια εποχή δεν είναι να ζητάς πολλά πράγματα από τις ομάδες. Ειδικά από την Εθνική Ομάδα που οι παίκτες της πριν καλά-καλά ξεκινήσουν προετοιμασία με τους συλλόγους τους, έρχονται, κάνουν δυο προπονήσεις με την Εθνική και μετά μπαίνουν για να παίξου επίσημο παιχνίδι.
Σε γενικές γραμμές είναι έτσι. Κανένας δεν περίμενε να θέλξει η Εθνική μας Ομάδα με την απόδοσή της.
Υπάρχουν όμως δυο πράγματα ξεχωριστά. Επειδή και η αντίπαλος είναι πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση περιμένεις να δημιουργήσει δυο-τρεις φάσεις και να γίνει απειλητική.
- Τι είναι το «Kama Muta» και πως επηρεάζει τις σχέσεις;
- Ουκρανία: Τουλάχιστον δυο νεκροί, ένας αγνοούμενος και οκτώ τραυματίες σε ρωσική επιδρομή
- Συνταγή: Κέικ βανίλιας
- Στον «πάγο» οι συνομιλίες Ιράν-ΗΠΑ εν μέσω έντασης στο Ορμούζ – Συνεχίζονται οι φονικές επιθέσεις των IDF στον Λίβανο
- Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές σε όλη τη χώρα
- Οι τρεις κινήσεις που πηγαίνουν την άσκηση σε άλλο επίπεδο


