Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οργή Αδωνι κατά Κρέτσου

Οργή Αδωνι κατά Κρέτσου

«Μπορούμε να είμαστε πολιτικά αντίπαλοι σε θέματα υγείας, αλλά στα θέματα υγείας δεν υπάρχουν πολιτικές διαφορές, σε θέματα υγείας είμαστε όλοι θνητοί. Είναι ατυχές σχόλιο, δεν τον γνωρίζω, πιστεύω ότι το έχει μετανιώσει», απάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης

Αντιδράσεις προκαλέσει μια ανάρτηση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρη Κρέτσου μετά την είδηση ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης μπαίνουν σε προληπτική καραντίνα μετά από επαφή που είχαν με επενδυτή που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Ο κ. Κρέτσος σχολίασε την είδηση αυτή με ένα tweet γράφοντας χαρακτηριστικά:  Σε καραντίνα Αδωνις Γεωργιάδης και Παπαθανάσης, επενδυτής που είδαν είχε κοροναϊό.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε ντροπιαστική την ανάρτηση αυτή  μιλώντας στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε ότι σε θέματα υγείας δεν παίζουμε και σχολίασε ότι είναι σίγουρος ότι ο κ. Κρέτσος το έχει ήδη μετανιώσει.

«Μπορούμε να είμαστε πολιτικά αντίπαλοι σε θέματα υγείας, αλλά στα θέματα υγείας δεν υπάρχουν πολιτικές διαφορές, σε θέματα υγείας είμαστε όλοι θνητοί. Είναι ατυχές σχόλιο, δεν τον γνωρίζω, πιστεύω ότι το έχει μετανιώσει».

Για την κατάσταση της υγείας του ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι είναι σε αυτοπομόνωση και πως το Σάββατο το απόγευμα θα κάνει το τεστ.

«Ο ιός υπάρχει… Πρέπει να τηρήσουμε τις υποδείξεις των γιατρών. Είναι ευτύχημα που έχουμε τον υπολογιστή, έχουμε τηλεδιασκέψεις μέχρι το βραδύ ανά δεκάλεπτο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024