Αντιδράσεις προκαλέσει μια ανάρτηση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρη Κρέτσου μετά την είδηση ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης μπαίνουν σε προληπτική καραντίνα μετά από επαφή που είχαν με επενδυτή που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Ο κ. Κρέτσος σχολίασε την είδηση αυτή με ένα tweet γράφοντας χαρακτηριστικά:  Σε καραντίνα Αδωνις Γεωργιάδης και Παπαθανάσης, επενδυτής που είδαν είχε κοροναϊό.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε ντροπιαστική την ανάρτηση αυτή  μιλώντας στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε ότι σε θέματα υγείας δεν παίζουμε και σχολίασε ότι είναι σίγουρος ότι ο κ. Κρέτσος το έχει ήδη μετανιώσει.

«Μπορούμε να είμαστε πολιτικά αντίπαλοι σε θέματα υγείας, αλλά στα θέματα υγείας δεν υπάρχουν πολιτικές διαφορές, σε θέματα υγείας είμαστε όλοι θνητοί. Είναι ατυχές σχόλιο, δεν τον γνωρίζω, πιστεύω ότι το έχει μετανιώσει».

Για την κατάσταση της υγείας του ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι είναι σε αυτοπομόνωση και πως το Σάββατο το απόγευμα θα κάνει το τεστ.

«Ο ιός υπάρχει… Πρέπει να τηρήσουμε τις υποδείξεις των γιατρών. Είναι ευτύχημα που έχουμε τον υπολογιστή, έχουμε τηλεδιασκέψεις μέχρι το βραδύ ανά δεκάλεπτο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Γράψτε το σχόλιό σας