Κοροναϊός: Στους 279 οι νεκροί στην Ελλάδα- Κατέληξε 75χρονος από τον Αμπελώνα
Τους 279 έφτασαν οι νεκροί από κοροναϊό στην Ελλάδα καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής την μάχη με τον ιό έχασε ένας 75χρονος στη Λάρισα.
Τους 279 έφτασαν οι νεκροί από κοροναϊό στην Ελλάδα καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής την μάχη με τον ιό έχασε ένας 75χρονος στη Λάρισα.
Ο άτυχος 75χρονος από τον Αμπελώνα είχε υποκείμενα νοσήματα.
Σύμφωνα με το larissanet.gr ο 75χρονος νοσηλεύονταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για σχεδόν έναν μήνα, καθώς η νοσηλεία του είχε ξεκινήσει στις 6 Αυγούστου.
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 6 μέχρι 10 Iουλίου
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)



















![Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_23_03_511783200164-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442