
Κίνα : Για ποιες χώρες ανοίγει τις απευθείας πτήσεις – Τι γίνεται με την Ελλάδα
Τον Μάρτιο οι κινεζικές αρχές είχαν δώσει εντολή όλες οι διεθνείς πτήσεις προς το Πεκίνο να προσγειώνονται σε άλλα αεροδρόμια ως πρώτα σημεία εισόδου, καθώς η πρωτεύουσα ενίσχυε τα μέτρα για την αντιμετώπιση των εισαγόμενων κρουσμάτων
Η ρυθμιστική αρχή της πολιτικής αεροπορίας της Κίνας ανακοίνωσε σήμερα πως από αύριο, 3 Σεπτεμβρίου, θα επαναληφθούν οι απ’ ευθείας πτήσεις στο Πεκίνο από οκτώ χώρες, στις οποίες περιλαμβάνονται η Ελλάδα, η Ταϊλάνδη, η Καμπότζη, η Δανία, η Σουηδία και ο Καναδάς.
Τον Μάρτιο οι κινεζικές αρχές είχαν δώσει εντολή όλες οι διεθνείς πτήσεις προς το Πεκίνο να προσγειώνονται σε άλλα αεροδρόμια ως πρώτα σημεία εισόδου, καθώς η πρωτεύουσα ενίσχυε τα μέτρα για την αντιμετώπιση των εισαγόμενων κρουσμάτων.
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας ανακοίνωσε ότι θα επιβάλει και πάλι περιορισμούς, αν περισσότεροι από τρεις επιβάτες διαγνωσθούν θετικοί στον κορονοϊό μετά την άφιξή τους, και ότι τα μέτρα προφύλαξης στις πτήσεις αυτές θα ελέγχονται αυστηρά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι είπε ο Λανουά στους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
- Δουδωνής: Εξόχως προβληματικό ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών
- Γεραπετρίτης από Λιβύη: Προχωρήσουμε σε συζητήσεις για την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ
- Τροχαία: Πενθήμερο εντατικών ελέγχων στην Αττική – Συνελήφθησαν 20 οδηγοί, οι 10 υπό την επήρεια αλκοόλ
- Ο «συναγερμός» του Μπαρτζώκα και η… Μπαρτσελόνα
- Νίκος Μουτσινάς: Η guest εμφάνισή του στο Έχω παιδιά




