Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίθανο βίντεο από Γερμανό δημοσιογράφο - YouTuber: Πώς ο Ερντογάν «βάζει χέρι» σε ελληνικά νησιά

Απίθανο βίντεο από Γερμανό δημοσιογράφο – YouTuber: Πώς ο Ερντογάν «βάζει χέρι» σε ελληνικά νησιά

Ενα βίντεο του γνωστού γερμανού δημοσιογράφου - youtuber Rayk Anders για τα αίτια της έντασης στις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας που «ανέβασε» στο κανάλι του στη δημοφιλή πλατφόρμα στις αρχές του 2020, είναι επίκαιρο όσο ποτέ με όσα συμβαίνουν στην ανατολική Μεσόγειο και τις πολεμοχαρείς δηλώσεις του Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της χώρας μας.

Ενα βίντεο του γνωστού γερμανού δημοσιογράφου – youtuber Rayk Anders για τα αίτια της έντασης στις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας που «ανέβασε» στο κανάλι του στη δημοφιλή πλατφόρμα στις αρχές του 2020, είναι επίκαιρο όσο ποτέ με όσα συμβαίνουν στην ανατολική Μεσόγειο και τις πολεμοχαρείς δηλώσεις του Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της χώρας μας.

Με το ιδιαίτερο χιούμορ του ο δημοσιογράφος παρουσιάζει με απλά λόγια την προσπάθεια της Τουρκίας, να «βάλει χέρι» σε ελληνικά νησιά και θάλασσα, κόντρα σε κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και νομιμότητας.

«Ο Ερντογάν για να παραμείνει στην εξουσία, δεν διστάζει να έρθει σε πλήρη αντιπαράθεση με τη γειτονική Ελλάδα. Για αυτόν η ελληνική επικράτεια θεωρείται απλώς… τουρκική. Ο Ερντογάν βασίζεται αποκλειστικά στο νόμο του ισχυρότερου, αγνοώντας σκόπιμα τις διεθνείς συνθήκες και κανόνες. Έλληνες και Τούρκοι μπαίνουν στην «σκακιέρα» σε θέσεις ο ένας εναντίον του άλλου, σαν πιόνια» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γερμανός δημοσιογράφος – youtuber. Το συγκεκριμένο βίντεο έως σήμερα έχεις σχεδόν 140.000 θεάσεις, με τα σχόλια να ποικίλουν.

O Anders είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Γερμανία, λόγω του τρόπου που παρουσιάζει γεγονότα και προεκτάσεις τους μέσα από διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες.

Ο ίδιος είναι παραγωγός και παρουσιαστής αποκαλυπτικών ντοκιμαντέρ καθώς και συγγραφέας βιβλίων, κάποια από τα οποία μπήκαν στη λίστα των μπεστ σέλερ. Το 2016 το Κόμμα των Πειρατών Γερμανίας τον πρότεινε ως υποψήφιο πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Το 2018 τιμήθηκε ως «Δημοσιογράφος της Χρονιάς» για τα διαδικτυακά του βίντεο. Το κανάλι του στο Youtube, αριθμεί σήμερα 110.000 συνδρομητές, ενώ οι προβολές των βίντεο του έχουν ξεπεράσει τα 20 εκ. προβολές.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024