Εντυπωσιακή ανατροπή των Σέλτικς, στα «σχοινιά» οι Ράπτορς
Οι Σέλτικς επικράτησαν με 102-99 των Ράπτορς κι έκαναν το 2-0 στη σειρά, με τους πρωταθλητές να είναι σε δύσκολη θέση.
Οι Σέλτικς δείχνουν ότι είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν, καθώς επικράτησαν με σπουδαία ανατροπή των Ράπτορς με 102-99 κι έκαναν το 2-0 στη σειρά.
Οι Κέλτες βρέθηκαν να χάνουν με 12 πόντους στην τρίτη περίοδο, όμως ανέτρεψαν τη διαφορά και πήραν τη νίκη με τους Τέιτουμ, Μπράουν και Σμαρτ να δείχνουν πως η Βοστόνη φέτος μπορεί να πάει πολύ ψηλά.
Ο Τέιτουμ με 34 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σέλτικς, με τον Σμαρτ να προσθέτει 19 πόντους, τον Γουόκερ 17 πόντους (αλλά με 6/18 σουτ) και τον Τζέιλεν Μπράουν 16 πόντους.
Για τους Ράπτορς, ο Ανουνόμπι είχε 20 πόντους, ο ΒανΒλίτ 19 πόντους και οι Σιάκαμ και Ιμπάκα από 17 πόντους.
https://www.youtube.com/watch?v=YSGG4MNYSwc&feature=emb_title
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442