Δολοφονία Mακρή: Αρνείται τα πάντα ο φερόμενος εκτελεστής
Ο φερόμενος εκτελεστής είπε ότι δεν έχουν καμία σχέση με το έγκλημα ούτε αυτός ούτε ο αδερφός του.
Με τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων συνεχίστηκε σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης της άγριας δολοφονίας το 2018 του επιχειρηματία Γιάννη Μάκρη έξω από το σπίτι του στη Βούλα.
Ο φερόμενος εκτελεστής είπε ότι δεν έχουν καμία σχέση με το έγκλημα ούτε αυτός ούτε ο αδερφός του.
Όσον αφορά τα αυτοκίνητα και τα ξενοδοχεία που άλλαξε το 2018, επιχείρησε να δικαιολογήσει τις ενέργειές του αυτές, επικαλούμενος διάφορους λόγους.
Για την ημέρα της δολοφονίας, υποστήριξε ότι βρισκόταν στο ξενοδοχείο καθώς ο αδερφός του ήταν άρρωστος και επικαλέστηκε τη μαρτυρία της φίλης τους, που είπε καταθέσει χθες ότι ήταν στο ξενοδοχείο μαζί τους εκείνη την μέρα.
Σχετικά με την φυγή του από την Ελλάδα την επομένη της δολοφονίας, ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του τον ενημέρωσε ξαφνικά πώς ασθένησε ο γιός τους.
Παρούσα σε ακόμα μια συνεδρία ήταν η Βικτώρια Καρύδα, η οποία όταν άκουσε ακούστηκε ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία του συζύγου της, ξέσπασε σε κλάματα.
- Η Νέα Ζηλανδία στο έλεος νέων καταιγίδων και ισχυρών ανέμων μετά από πλημμύρες με έναν νεκρό
- Γιατί αυτός είναι ο πιο παγωμένος χειμώνας των crypto
- Ο Τραμπ ακόμη «ποθεί» η χώρα του να αποκτήσει τη Γροιλανδία, τονίζει η πρωθυπουργός της Δανίας
- Mattel vs Hasbro – Η μάχη των παιχνιδιών στον ψηφιακό κόσμο
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 46 νεκροί σε τρεις επιθέσεις ενόπλων στην πολιτεία του Νίγηρα
- Εκουαδόρ: Η αστυνομία ανακάλυψε οκτώ ανθρώπινα κεφάλια και ένα «μήνυμα»
