Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δύο ακόμα παραστάσεις για το «Καραγκιόζης Summertime» του Ηλία Καρελλά

Δύο ακόμα παραστάσεις για το «Καραγκιόζης Summertime» του Ηλία Καρελλά

Ζωντανά στη σκηνή, η μοναδική Αρετή Κετιμέ θα μας μαγέψει με τη φωνή και το σαντούρι της, ενώ το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων String Demons θα μας ξεσηκώσει με τις ανατρεπτικές διασκευές του

Η ολοκαίνουργια καλοκαιρινή μουσική κωμωδία του Ηλία Καρελλά, που πλημμύρισε το Σινέ Γαλάτσι με μελωδίες και γέλια για έξι sold out παραστάσεις τον Ιουλίου, επιστρέφει με δύο επιπλέον παραστάσεις την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου. Μια παράσταση που εμπνέεται από τις κλασικές παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών και φυσικά την επικαιρότητα, με ζωντανή μουσική, γιγαντοφιγούρες Θεάτρου Σκιών και τις ξεκαρδιστικότερες ατάκες του πιο αγαπημένου ήρωα του Θεάτρου Σκιών!

Ζωντανά στη σκηνή, η μοναδική Αρετή Κετιμέ θα μας μαγέψει με τη φωνή και το σαντούρι της, ενώ το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων String Demons θα μας ξεσηκώσει με τις ανατρεπτικές διασκευές του.

Ο Καραγκιόζης, τα Κολλητήρια, ο Μπάρμπα – Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Σταύρακας, η Βεζυροπούλα και άλλες πολλές γιγαντοφιγούρες σκιών, μας αφηγούνται τις ιστορίες τους μετά μουσικής. Μια παράσταση – συναυλία, ένα μουσικό ταξίδι από το παραδοσιακό στο κλασσικό, από το heavy metal στο λαϊκό και από το ρεμπέτικο στο ροκ και όχι μόνο!

Ένα «πρωτότυπο κολλάζ» των πιο αντιπροσωπευτικών παραστάσεων για θεατές κάθε ηλικίας, με τον λαϊκό πρωταγωνιστή να γίνεται γιατρός, γραμματικός, μάγειρας, να βοηθάει τον Μέγα Αλέξανδρο να νικήσει τον δράκο, ακόμα και να διευθύνει σαν μαέστρος τη δική του ορχήστρα.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024