
Βραζιλία : Ξεπέρασαν τους 121.000 οι νεκροί του κοροναϊού
Η Βραζιλία κατέγραψε τις προηγούμενες 24 ώρες 553 θανάτους ασθενών εξαιτίας του κοροναϊού και 45.961 κρούσματα.
Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες κατέγραψε 553 θανάτους ασθενών εξαιτίας της COVID-19 και 45.961 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Και 3.908.272 κρούσματα
Ο επίσημος απολογισμός της πανδημίας του κοροναϊού στη Βραζιλία πλέον ανέρχεται σε 121.381 νεκρούς επί συνόλου 3.908.272 περιπτώσεων μόλυνσης, κατά τα δεδομένα του υπουργείου.
Η λατινοαμερικάνικη χώρα των 212 εκατομμυρίων κατοίκων υφίσταται το δεύτερο βαρύτερο πλήγμα από την πανδημία στον πλανήτη, πίσω από τις ΗΠΑ.
Πηγή: ΑΠΕ
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Βήμα βήμα η διαδικασία
- ΠΑΣΟΚ: Αθήνα και Αττική πνίγονται από το κυκλοφοριακό, αλλά η κυβέρνηση δεν γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθεί η Γραμμή 4 του Μετρό
- «Σε προφορική συμφωνία Μπαρτσελόνα και Ίντερ για τον Μπαστόνι»
- Εκκενώθηκε το Δημαρχείο Καλαμάτας στα πλαίσια άσκησης
- «Με τρυπούσαν αλλά δεν έβγαινε αίμα» – Η αφήγηση ενός από τους τελευταίους «εκκαθαριστές» του Τσερνόμπιλ
- «Ρεσάλτο» των ΗΠΑ σε τάνκερ που υπόκειται σε κυρώσεις


