
Ολομέτωπη επίθεση του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ
Η «πράσινη» ΠΑΕ καυτηρίασε την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό πάνω στην πρεμιέρα της Superleague.
Ο Παναθηναϊκός είχε δείξει από το μεσημέρι τις διαθέσεις του για την πρόθεση της ΕΠΟ να αναβάλλει την πρεμιέρα της Superleague, προκειμένου να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου. Μετά την οριστικοποίηση της αναβολής από την Εκτελεστική Επιτροπή, η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία έκανε σφοδρή επίθεση στην Ομοσπονδία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Φτάσαμε 13 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος, για να αποφασίσει η ΕΠΟ ετσιθελικά να διαλύσει κάθε είδους προγραμματισμό των ΠΑΕ, με τον παράλογο ορισμό του τελικού Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου.
Ενός τελικού που θα μπορούσε να είχε διεξαχθεί εδώ και καιρό, αλλά τελικά επιλέχθηκε ως ημερομηνία η προκαθορισμένη για την πρεμιέρα της Super League 1, 12η Σεπτεμβρίου. Τέτοιες ακραίες συμπεριφορές πρέπει να προβληματίσουν το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά και την Πολιτεία».
- Χολαργός: Σοβαρός τραυματισμός 13χρονου μαθητή σε σχολείο – Αμέλεια και καθυστερήσεις καταγγέλλουν οι γονείς του
- Επεισόδια στην Αλβανία: «Με χτύπησε στην καρωτίδα, έχασα τις αισθήσεις μου» λέει ο Έλληνας ομογενής
- ΣΥΡΙΖΑ για Μάριο Οικονόμου: Τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο με το ήθος του
- Πόλεμος στο Ιράν: Η Κύπρος ανησυχεί για τη χρήση των βρετανικών βάσεων, αν κάνει κυβέρνηση ο Φάρατζ
- Ο Τομ Χόλαντ σκέφτεται ήδη το μέλλον του Spider-Man
- Συλλυπητήρια για τον Μάριο Οικονόμου από ΕΠΟ και Super League


