Η υπόθεση της παραμονής του Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα, παραμένει εδώ και μία εβδομάδα το πιο «καυτό» θέμα της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ομάδα που μεγαλούργησε τα προηγούμενα χρόνια, με την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα να φαντάζει αυτήν την στιγμή ο πιθανότερος προορισμός του.

Όπως είναι λογικό όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη χορεύει στους ρυθμούς του Pulga, με τον Guillem Balagué να προσθέτει ακόμα ένα επεισόδιο στην υπόθεση του 33άχρονου άσου.

Ο έγκριτος Ισπανός δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι πιθανόν να κατηγορηθεί για «κακομεταχείριση περιουσιακών στοιχείων», είτε από τον επόμενο πρόεδρο, είτε από τους κατόχους διαρκείας της φετινής σεζόν, αν ο Μέσι τελικά αποχωρήσει από την ομάδα ως ελεύθερος.

Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν καταστροφική για τον Μπαρτομέου, καθώς ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα μπορεί να κινδυνέψει με ποινή φυλάκισης ή στην καλύτερη περίπτωση να πληρώσει ένα τεράστιο χρηματικό πρόστιμο.

Έτσι, ο Μπαρτομέου έχει ακόμα έναν λόγο να θέλει να κρατήσει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο στην Βαρκελώνη.