Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου γκαρντ, ο οποίος είχε ξεκινήσει την ενασχόλησή του με το μπάσκετ, σε παιδική ηλικία, από τον Ιωνικό. Τις δύο τελευταίες σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού, στην Α2.
Η σχετική ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρει:
«O IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Γιατρούδη. Ο νεαρός αθλητής γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2000, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.
Την τελευταία διετία, αγωνίστηκε με τον Εθνικό στο πρωτάθλημα της Α2 και της Β’ Εθνικής, ενώ είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Ιωνικού Νικαίας. Ο Γιατρούδης έχει κληθεί στα κλιμάκια των μικρών Εθνικών ομάδων, ενώ πέρσι ήταν μέλος της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων.
Βασίλη, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC HELLENIC COIN».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.