
Παναθηναϊκός: Με γεμάτο οπλοστάσιο και Όγκαστ στο ΟΑΚΑ
Ο Αμερικανός σέντερ ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας του, ενώ επέστρεψαν και όλοι οι τραυματίες για τον Βόβορα.
Μετά από καιρό ο Γιώργος Βόβορας είδε στο ΟΑΚΑ απαρτία! Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του, βάζοντας και τον τελευταίο παίκτη που έλειπε από τις προπονήσεις.
Ο λόγος για τον Ζακ Όγκαστ ο οποίος ήρθε στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και ενσωματώθηκε την Δευτέρα στις πρόγραμμα της ομάδας. Ο ομογενής σέντερ προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του, με τον Βόβορα να έχει στην διάθεση του εκτός από αυτόν και τους τραυματίες αθλητές του.
Οι Παπαγιάννης, Μποχωρίδης και Καλαϊτζάκης γυμνάστηκαν κανονικά αφού και οι τρεις τους ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Ο Έλληνας σέντερ ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό, ο πρώην γκαρντ του Άρη από θλάση στον αριστερό δικέφαλο και ο Καλαϊτζάκης από μία κάκωση στην αριστερή επιγονατίδα.
Μάλιστα για τον Όγκαστ, ο Παναθηναϊκός ανέβασε ένα βίντεο με το ατομικό του πρόγραμμα, γράφοντας «ποιος επέστρεψε;».
Who’s back? 🤔@ZachEliAuguste ☘#paobc #WeTheGreens #panathinaikosbc #panathinaikos pic.twitter.com/x7zCDWsxdA
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) August 31, 2020
- Τις λεπτομέρειες της παραγγελίας των 200 αεροσκαφών εξετάζει η Boeing με το Πεκίνο
- Ολονύχτια ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό – Πολυκατοικίες χτυπήθηκαν από drones
- Τα social media στο εδώλιο: Μαζικές αγωγές στις ΗΠΑ για «εθισμό» των μαθητών
- Αντίστροφη μέτρηση για να κλείσουν τα σχολεία – Πότε τελειώνουν οι εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια
- Είναι απειλή για το περιβάλλον η εξόρυξη άμμου; Τι απαντά ο ΟΗΕ
- Στολίσκος για τη Γάζα: Άγνωστο πλοίο πλησιάζει τα πλοιάρια, λέει ακτιβιστής που συμμετέχει στην αποστολή
