
Επίθεση σε νοσηλεύτρια στο «Αττικόν»: «O δράστης δεν είχε δείξει σημάδια επιθετικότητας»
To τραγικό συμβάν συνέβη νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Αττικόν νοσοκομείο καθώς ένας ασθενής επιτέθηκε με μαχαίρι σε νοσηλεύτρια και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, κάνοντας βουτιά στο κενό από τον 5ο όροφο
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων «Αττικού» νοσοκομείου κ. Γιάννης Πλαγιαννάκος για το τραγικό συμβάν σήμερα Δευτέρα στο νοσοκομείο.
To τραγικό συμβάν συνέβη νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Αττικόν νοσοκομείο καθώς ένας ασθενής επιτέθηκε με μαχαίρι σε νοσηλεύτρια και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, κάνοντας βουτιά στο κενό από τον 5ο όροφο.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Σωματείου Εργαζομένων κ. Πλαγιαννάκο, ο ασθενής νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου, είχε κάνει χειρουργείο, ενώ τις επόμενες μέρες θα έπαιρνε εξιτήριο.
Κρυμμένος πίσω από πόρτα, χτύπησε το κουδούνι και όταν εμφανίστηκε η νοσηλεύτρια της επιτέθηκε με μαχαίρι. Στη συνέχεια έκοψε τους ορούς του, ανέβηκε σε άλλο όροφο από την εξωτερική σκάλα του νοσοκομείου και έπεσε στο κενό. Ο άνδρας δεν είχε δείξει σημάδια επιθετικότητας όσες μέρες είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τον κ. Πλαγιαννάκο, η νοσηλεύτρια βρίσκεται εκτός κινδύνου.
- Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος αμερικανός πιλότος στο Ιράν
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και στο βάθος πρόωρες κάλπες
