Σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου ήταν η πρώτη μέρα στη δουλειά και για τους τελευταίους εκδρομείς του καλοκαιριού οι οποίοι όμως συνειδητοποίησαν ότι η μετακίνηση προς την εργασία τους θα είναι μια πραγματική περιπέτεια. Πολλοί χρειάστηκε να περιμένουν 45 λεπτά για να μπουν τελικά σ ενα λεωφορείο για να υποστούν στην συνέχεια έναν αφόρητο συνωστισμό ειδικά τις ώρες αιχμής.

Συνωστισμός… Αυτή είναι η εικόνα μέσα από λεωφορείο στην οδό Πατησίων. άνθρωποι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον. Αποστάσεις αδύνατο να κρατηθούν.

Ταλαιπωρία και αγανάκτηση. Ένα καθημερινό φαινόμενο για τους επιβάτες που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία. Με την επιστροφή των αδειούχων η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη.

Η ώρα είναι πέντε και τέταρτο, οι Αθηναίοι έχουν σχολάσει από τις δουλειές τους έχουν επιβιβαστεί στα λεωφορεία και επιστρέφουν σπίτι τους. Όλοι τους όπως φορούν μάσκα, όμως, είναι αδύνατο να τηρηθεί οποιαδήποτε απόσταση ασφαλείας.

Μάταια περιμένουν το λεωφορείο

Με την κάμερα του MEGA καταγράψαμε σε ώρα αιχμής μερικές από τις κεντρικές που ξεπερνούν τη μισή ώρα αναμονή.

Το 054 που κάνει το δρομολόγιο Περισσός Λαμπρινή Πολυτεχνείο θα περάσει σε 37 λεπτά.

Το 203 που πάει από τον Καρέα στην ακαδημία 33 λεπτά.

Ενώ το 060 που ξεκινάει από την Ακαδημία και καταλήγει στον Καρέα θα περάσει από την στάση 31 λεπτά.

Με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στην πόλη και με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινά, ο φόβος των επιβατών για τη μετάδοση του κορωνοιού σε τέτοιες συνθήκες είναι μεγάλος. Και τα δρομολόγια ακόμα δεν έσχουν αυξηθεί.

Καθυστερήσεις και συνωστισμός

Όπως και τους καλοκαιρινούς μήνες, έτσι και σήμερα 31/8 την πρώτη εργάσιμη για πολλούς ημέρα, η ταλαιπωρία, η αναμονή και ο συνωστισμός ήταν ατελείωτα. Η αναμονή στα λεωφορεία φτάνουν σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και στα 20-25 λεπτά. Ο κόσμος είναι θυμωμένος για την αναμονή και φοβισμένος από τον αναπόφευκτο συνωστισμό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο