
Κοροναϊός – Γαλλία : 5.413 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο
Η Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα 5.413 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ελαφρώς λιγότερα σε σχέση με 5.453 που κατέγραψε χθες, Σάββατο.
Η Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα 5.413 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ελαφρώς λιγότερα σε σχέση με 5.453 που κατέγραψε χθες, Σάββατο.
Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι ο συνολικός αριθμός των θανάτων από την επιδημία COVID-19 αυξήθηκε σε 30.606 από 30.602 που ήταν χθες.
Αυξάνονται οι νοσηλείες
Ο αριθμός των ασθενών με κοροναϊό στα νοσοκομεία ανέρχεται σε 4.535 έναντι 4.530 που ήταν χθες και ο αριθμός των ασθενών στις μονάδες εντατικής θεραπείας αυξήθηκε σε 402 από 400.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
- Η Ναόμι Γουότς μεταμορφώνεται στην σπουδαία μπαλαρίνα Μάργκοτ Φοντέιν
- Ολυμπιακός: Παίκτες και κόσμος πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Νόβι Μπέογκραντ (vid)
- Μπούτσκος: «Θα πρέπει να πολεμήσουμε για να επιστρέψουμε με το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»
- ΗΠΑ εναντίον Ιράν: Η σύγκρουση μεταφέρεται στον Ινδικό Ωκεανό και το διπλωματικό αδιέξοδο βαθαίνει
- Αλ. Χαρίτσης: Ωδή στο ρουσφέτι στη Βουλή – Η ΝΔ έχει την ευθύνη του πελατειακού κράτους
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κέρδισαν δημοψήφισμα για τον εκλογικό χάρτη στη Βιρτζίνια – Νοθεία καταγγέλλει ο Τραμπ


