Μια ξεχωριστή ανάρτηση έκανε η ηθοποιός Αμαλία Αρσένη με αφορμή τη μέρα της γιορτή της.
Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν με τη γιαγιά, τη μαμά και τη θεία της.
Η Νόρα Κατσέλη, η Λούκα Κατσέλη και η γιαγιά Αλεξάνδρα ποζάρουν όλο χάρη μπροστά στο φακό και η Αμαλία αναρωτιέται σε ποια μοιάζει περισσότερο.
«Σήμερα γιορτάζω κατά το ήμισυ, καθώς η αγαπημένη γιαγιά Αλέκα, ήταν Αλεξάνδρα και εχω και το ονομα της Αμαλια-Αλεξανδρα. Αν και τα τελευταία χρόνια γιορταζω 10 Ιουλίου της Αγίας Αμαλίας, η σημερινή μέρα είναι μια εξαιρετική αφορμή να ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία που πρόσφατα εστάλη στην μητέρα μου. Απεικονιζεται η ομορφιά προσωποποιημενη: Γιαγιά Αλεκα, θεια Νορα και μαμα Λουκα. Σε ποια μοιαζω άραγε;» έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.