Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με 40αρια φεύγει ο Αύγουστος - Ανάσες δροσιάς αναζητούν οι πολίτες

Με 40αρια φεύγει ο Αύγουστος – Ανάσες δροσιάς αναζητούν οι πολίτες

Με υψηλές θερμοκρασίες μας αποχαιρετά ο Αύγουστος, αφού τη Δευτέρα και την Τρίτη, που αναμένεται η κορύφωση του μίνι καύσωνα, το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι και 40 βαθμούς

Με υψηλές θερμοκρασίες μας αποχαιρετά ο Αύγουστος, αφού τη Δευτέρα και την Τρίτη, που αναμένεται η κορύφωση του μίνι καύσωνα, το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι και 40 βαθμούς.

Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο Χριστίνα Ρήγου, η άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι την κορύφωση την Τρίτη θα είναι καθημερινή, με τις μέγιστες τιμές να είναι 6 – 8 βαθμούς μεγαλύτερες από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα 3 – 5 μποφόρ, με τις ηπειρωτικές περιοχές να βιώνουν πιο έντονα τον καύσωνα απ’ ότι οι νησιωτικές. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειωθούν σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Άργος, Ορεστιάδα, ενώ από Τρίτη θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας.

Έκτακτο δελτίο για καύσωνα

Νωρίτερα σήμερα, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο για καύσωνα. Πιο συγκεκριμένα, το θερμόμετρο θα αρχίσει να «σκαρφαλώνει» από την Παρασκευή και την Κυριακή αναμένεται, σύμφωνα με την ΕΜΥ, να «χτυπήσει» 39άρια! Πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται από αρχές Σεπτεμβρίου.

Στην παραλία με αποστάσεις οι Αθηναίοι

Σε παραλία της Γλυφάδας βρέθηκε η κάμερα του MEGA όπου οι Αθηναίοι αναζητούν για μια ανάσα δροσιάς. Όσοι αδειούχοι επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές συνεχίζουν όπως φαίνεται τα μπάνια τους στην πρωτεύουσα με τον κόσμο να κατακλύζει τις παραλίες μέχρι αργά το απόγευμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αποστάσεις τηρούνται, τα μέτρα ασφαλείας ακολουθούνται, πρόκληση ωστόσο για την τήρηση των μέτρων θα αποτελέσουν οι επόμενες ημέρες με τον υδράργυρο να ανεβαίνει κατακόρυφα και τον κόσμο να αναζητά μια ανάσα δροσιάς στις κοντινές παραλίες.

Αυξημένη η έξοδος των εκδρομέων προς την Χαλκιδική

Δεδομένου του μίνι καύσωνα που βρίσκεται προ των πυλών, αυξημένη είναι η έξοδος των εκδρομέων από το κέντρο της Θεσσαλονίκης προς την Χαλκιδική. Ο κόσμος στην συμπτρωτεύουσα δεν πτοείται από τα περιοριστικά μέτρα και τα πρόστιμα που επιβάλλονται μετά τους σαρωτικούς ελέγχους.

Πολλοί Θεσσαλονικείς εξάλλου έχουν εξοχικές κατοικίες στην Χαλκιδική, οπότε πάνε για τα τελευταία μπάνια το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου ή για να κλείσουν τις εξοχικές τους κατοικίες.

Όπως όλα δείχνουν βέβαια στον αυξητικό αριθμό των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη έχει να κάνει άμεσα με ταξιδιώτες που επιστρέφουν από την Χαλκιδική, οπότε με μεγάλο ενδιαφέρον και προσοχή αναμένεται και η επιστροφή των τελευταίων το προσεχές ΣΚ.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024