Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
NATO : Έλληνας ο νέος διοικητής της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Ν.Α. Ευρώπης

NATO : Έλληνας ο νέος διοικητής της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Ν.Α. Ευρώπης

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020, κατά την οποία ο πρώην διοικητής της ταξιαρχίας, ο Ρουμάνος Ταξίαρχος Tudorica Petrache παρέδωσε τη διοίκηση στον Έλληνα Ταξίαρχο Αριστείδη Ηλιόπουλο

Έλληνας αξιωματικός ανέλαβε τη διοίκηση της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEBRIG).

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020, κατά την οποία ο πρώην διοικητής της ταξιαρχίας, ο Ρουμάνος Ταξίαρχος Tudorica Petrache παρέδωσε τη διοίκηση στον Έλληνα Ταξίαρχο Αριστείδη Ηλιόπουλο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο BORO MENKOV, στο Κουμάνοβο της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, στο οποίο πρόσφατα μεταστάθμευσε το Στρατηγείο της Ταξιαρχίας από το Στρατόπεδο ΣΧΟΙΝΑ στον Τύρναβο Λάρισας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας Στέβο Πενταρόφσκι, ο Πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας κύριος Όλιβερ Σπασόφσκι, η Υπουργός Άμυνας Ραντμίλα Σεκερίνσκα, ο Υφυπουργός Άμυνας της Δημοκρατίας της Αλβανίας και Πρόεδρος της South Eastern Europe Defense Ministerial – Coordination Committee (SEDM-CC) και της Political Military Steering Commitee (PMSC) Πέτρο Κότσι.

Από ελληνικής πλευράς παραβρέθηκαν ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ και ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας Δημήτριος Γιαννακάκης. Επιπλέον παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας μελών κρατών της SEEBRIG, καθώς επίσης Πρέσβεις και ΑΚΑΜ λοιπών χωρών.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024