Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λόρι Λάφλιν : Ποινή φυλάκισης δύο μηνών για την σταρ του Χόλιγουντ

Λόρι Λάφλιν : Ποινή φυλάκισης δύο μηνών για την σταρ του Χόλιγουντ

Η ηθοποιός Λόρι Λάφλιν, μετά τη δήλωση ενοχή της στο δικαστήριο καταδικάστηκε για το σκάνδαλο των Πανεπιστημίων

Η 56χρονη αμερικανίδα ηθοποιός Λόρι Λάφλιν, μετρά τις μέρες για να οδηγηθεί στη φυλακή.

Η Λόρι Λάφλιν και ο σύζυγός της, ο σχεδιαστής μόδας Μάσιμο Τζιανούλι καταδικάστηκαν για την συμμετοχή τους σε πανεπιστημιακό σκάνδαλο, καθώς επιχείρησαν να χρηματίσουν κύκλωμα, που θα εξασφάλιζε μια θέση σε Ανώτατο Ίδρυμα της Νότιας Καλιφόρνιας στις δύο τους κόρες.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ στις 21 Αυγούστου, ο δικαστής αποδέχτηκε την ομολογία ενοχής του ζευγαριού, επιβάλλοντας στην Λόρι Λάφλιν ποινή φυλάκισης δύο μηνών και πρόστιμο 127.154 δολάρια, καθώς και 150 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Ο σύζυγός της θα εκτίσει ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, ενώ σε εκείνον το χρηματικό πρόστιμο ανέρχεται σε 219.924 δολάρια, συνοδευόμενο από 250 ώρες κοινωνικής εργασίας.

«Όλα έμοιαζαν με ένα μαύρο σύννεφο που έστεκε πάνω τους», λέει άτομο από το περιβάλλον της Λόρι Λάφλιν.

«Είναι ανακουφισμένη γιατί η αναμονή ήταν απαίσια, αλλά εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένη με το γεγονός πως θα πάει φυλακή» συνεχίζει η ίδια πηγή, σύμφωνα με το αμερικανικό People.

Παρότι η Λόρι Λάφλιν και ο σύζυγός της αρνούνταν επί έναν χρόνο την ενοχή τους, τον περασμένο Μάιο ομολόγησαν τις πράξεις τους. «Θα ήθελα να μπορέσω να γυρίσω το χρόνο πίσω και να κάνω τα πράγματα διαφορετικά» δήλωσε η Λουλίν στους δικαστές και ανέλαβε την ευθύνη των πράξεών της.

Φοβάται τον κοροναϊό η Λόρι Λάφλιν

Η ηθοποιός θα περάσει τις πύλες του σωφρονιστικού κατασταστήματις, όπου θα εκτίσει την ποινή της στις 19 Νοεμβρίου, ενώ το ζευγάρι ζήτησε οι ποινές τους να εκτιθούν διαδοχικά, προκειμένου να είναι ένας ελεύθερος να φροντίζει τις κόρες τους.

Η Λόρι Λάφλιν προετοιμάζεται για το δίμηνο πίσω από τα σίδερα της φυλακής κάνοντας διατροφή και γυμναστικής και λαμβάνοντας συμπληρώματα διατροφής προκειμένου να ενισχύσει την άμυνα του οργανισμού της.

Η ηθοποιός όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ φαίνεται πως φοβάται μήπως εκτεθεί στον κοροναϊό στη φυλακή ενώ θα εκτίει την ποινή της. «Είναι κάτι που την έχει κάνει να χάσει τον ύπνο της» λένε άτομα του περιβάλλοντός της.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024