Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε τραγουδιστής διάσημου ροκ συγκροτήματος

Πέθανε τραγουδιστής διάσημου ροκ συγκροτήματος

Σοκ προκάλεσε στον κόσμο της μουσικής η είδηση του θανάτου του Riley Gale, με τον τραγουδιστή των Power Trip να αφήνει την πνοή του σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Σοκ προκάλεσε στον κόσμο της μουσικής η είδηση του θανάτου του Riley Gale, με τον τραγουδιστή των Power Trip να αφήνει την πνοή του σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Στην επίσημη ανακοίνωση της μπάντας, που γνωστοποίησε την είδηση, διαβάζουμε: «Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι ο τραγουδιστής μας και αδερφός μας, Riley Gale, πέθανε χθες το βράδυ. Ο Riley ήταν φίλος, αδερφός, γιος. Ήταν συγχρόνως ένας τεράστιος ροκ σταρ και ένας ταπεινός και δοτικός φίλος. Άγγιξε τόσες ζωές με τους στίχους του και με την μεγαλοψυχία του. Συμπεριφερόταν σε όποιον συναντούσε σαν φίλος και πάντα φρόντιζε τους φίλους του. Θα γιορτάσουμε τη ζωή του Riley και ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το σπουδαίο έργο του στη μουσική, τη φιλανθρωπία και την αγάπη που άφησε πίσω του. Εσείς, οι φανς, σημαίνατε τόσα πολλά γι’ αυτόν, να το ξέρετε, είσαστε πολύ ξεχωριστοί. Αν έχετε κάποια ανάμνηση με τον Riley, μοιραστείτε την, δεν έχει σημασία πόσο μικρή είναι, στη μνήμη του».

Ο Riley Gale ξεκίνησε τους Power Trip στα 22 του στο Ντάλας. Έπαιρνε πάντα ανοιχτά πολιτική θέση, ενώ, φυσικά, είχε κατακεραυνώσει και την πολιτική του Donald Trump.

Δείτε την ανακοίνωση

Rest in Peace to our brother and bandmate, Riley Gale.

Δημοσιεύτηκε από Power Trip στιςΤρίτη, 25 Αυγούστου 2020

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024