Σοκ προκάλεσε στον κόσμο της μουσικής η είδηση του θανάτου του Riley Gale, με τον τραγουδιστή των Power Trip να αφήνει την πνοή του σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Στην επίσημη ανακοίνωση της μπάντας, που γνωστοποίησε την είδηση, διαβάζουμε: «Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι ο τραγουδιστής μας και αδερφός μας, Riley Gale, πέθανε χθες το βράδυ. Ο Riley ήταν φίλος, αδερφός, γιος. Ήταν συγχρόνως ένας τεράστιος ροκ σταρ και ένας ταπεινός και δοτικός φίλος. Άγγιξε τόσες ζωές με τους στίχους του και με την μεγαλοψυχία του. Συμπεριφερόταν σε όποιον συναντούσε σαν φίλος και πάντα φρόντιζε τους φίλους του. Θα γιορτάσουμε τη ζωή του Riley και ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το σπουδαίο έργο του στη μουσική, τη φιλανθρωπία και την αγάπη που άφησε πίσω του. Εσείς, οι φανς, σημαίνατε τόσα πολλά γι’ αυτόν, να το ξέρετε, είσαστε πολύ ξεχωριστοί. Αν έχετε κάποια ανάμνηση με τον Riley, μοιραστείτε την, δεν έχει σημασία πόσο μικρή είναι, στη μνήμη του».

Ο Riley Gale ξεκίνησε τους Power Trip στα 22 του στο Ντάλας. Έπαιρνε πάντα ανοιχτά πολιτική θέση, ενώ, φυσικά, είχε κατακεραυνώσει και την πολιτική του Donald Trump.

Δείτε την ανακοίνωση

Rest in Peace to our brother and bandmate, Riley Gale.

Δημοσιεύτηκε από Power Trip στις Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020

Γράψτε το σχόλιό σας