Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάκης Ζαχαράτος : Μεταμορφώνεται σε Ελένη Μενεγάκη και «σπάει» το Instagram

Τάκης Ζαχαράτος : Μεταμορφώνεται σε Ελένη Μενεγάκη και «σπάει» το Instagram

Η μεταμόρφωσή του σε Ελένη Μενεγάκη είναι πραγματικά εντυπωσιακή, ενώ τα likes και τα σχόλια που δέχθηκε από τους διαδικτυακούς του φίλους έπεσαν όπως ήταν αναμενόμενο «βροχή»

Ο Τάκης Ζαχαράτος, ο άνθρωπος με τα «χίλια πρόσωπα» της ελληνικής showbiz, εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά τους διαδικτυακούς του φίλους, αυτή τη φορά ως… Ελένη Μενεγάκη.

Η πρόσφατη «αυλαία» που έριξε στην τηλεοπτική της πορεία μετά από σχεδόν 30 χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη συζητήθηκε όσα λίγα πράγματα, φέτος το καλοκαίρι και ο Τάκης Ζαχαράτος φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη, την πολυσυζητημένη αποχώρηση της «ωραίας  Ελένης»  από τα τηλεοπτικά πράγματα.

Και κάπως έτσι ο Τάκης Ζαχαράτος, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και αποφάσισε να μεταμορφωθεί στην αγαπημένη παρουσιάστρια.

«Έφυγε η Ελένη και μας πέσανε τα μαλλιά…Ελένη γύρνα πίσω» σημείωσε ο Τάκης Ζαχαράτος στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram και όλοι τον αποθεώνουν για την καταπληκτική μεταμφίεσή του.

Με έντονο μακιγιάζ που επιμελήθηκε ο γνωστός make up artist Αχιλλέας Χαρίτος, ο Τάκης Ζαχαράτος είναι ίδιος η Ελένη Μενεγάκη.

«Αν η Ελένη Μενεγάκη ήταν καραφλή έτσι θα ήταν» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος φοράει γαλάζιους φακούς επαφής και πυκνές βλεφαρίδες.

Η μεταμόρφωσή του σε Ελένη Μενεγάκη είναι πραγματικά εντυπωσιακή, ενώ τα likes και τα σχόλια που δέχθηκε από τους διαδικτυακούς του φίλους έπεσαν όπως ήταν αναμενόμενο «βροχή».

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τάκης Ζαχαράτος, υποδυόμενος την Ελένη Μενεγάκη:

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024