Γυναίκα με κοροναϊό κόλλησε 27 πελάτες αλυσίδας καφέ – «Γλίτωσαν» οι εργαζόμενοι που φορούσαν μάσκα
Ακόμη μια απόδειξη, ότι η χρήση μάσκας προστατεύει από τον κοροναϊό και σώζει ζωές, είναι ένα περιστατικό που συνέβει στις αρχές του μήνα στη Νότια Κορέα.
Ακόμη μια απόδειξη, ότι η χρήση μάσκας προστατεύει από τον κοροναϊό και σώζει ζωές, είναι ένα περιστατικό που συνέβει στις αρχές του μήνα στη Νότια Κορέα.
Μια γυναίκα, πήγε να αγοράσει καφέ από μεγάλη αλυσίδα του κλάδου. Είχε όμως κοροναϊό και λίγες μέρες αργότερα 27 πελάτες του καταστήματος μετά από ιχνηλάτηση που έγινε βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Υπήρχαν όμως και 4 που βρέθηκαν αρνητικοί: Οι υπάλληλοι του καταστήματος οι οποίοι φορούσαν μάσκες, όπως αναφέρει το Bloomberg.
«Φωνάζει από μακριά αυτή η περίπτωση για τον ρόλο που παίζουν οι μάσκες στην προστασία μας από τον κοροναϊό», δήλωσε νοτιοκορεάτης λοιμωξιολόγος. «Οι μάσκες μπορεί να μην μας προστατεύουν στο 100% αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν κάτι όσο αποτελεσματικό όσο αυτές», σημείωσε.
- Οι ΗΠΑ χτυπούν πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές στην Αχβάζ – Εκκενώθηκε παιδοογκολογικό νοσοκομείο
- Ισπανία – Αργεντινή σε έναν ιστορικό τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου (vids)
- Η Ουκρανία πραγματοποίησε δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου, σύμφωνα με τον παραιτηθέντα υπουργό Αμυνας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η Αθήνα απαντάει
- ΕΛΑΣ: Υπέρ της ενίσχυσης του μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο μέσω διαφανών και αξιοκρατικών διαδικασιών
- Αγγλία – Αργεντινή 1-2: Θρίαμβος της αλμπισελέστε και μυθική πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ (vid)





