Κοροναϊός- σχολεία: Μείωση του αριθμού μαθητών ανά τάξη ζητούν οι εκπαιδευτικοί
Ανησυχία στις αρχές έχει προκαλέσει ο εντοπισμός 22 θετικών κρουσμάτων στο Βόιο Κοζάνης, όπου σύμφωνα με την ιχνηλάτηση των επαφών η διασπορά φέρεται να ξεκίνησε από δυο επισκέπτες στην περιοχή.
Στη Θεσσαλονίκη μετέβη ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Κ. Ζέρβα με αντικείμενο την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή.
Μετά τη συνάντηση Αρκουμανέα-Ζέρβα ανακοινώθηκε ότι δημιουργούνται δύο κέντρα στη Θεσσαλονίκη όπου θα εγκατασταθούν κλιμάκια του ΕΟΔΥ και θα υποδέχονται τους πολίτες για να πραγματοποιούνται τεστ κοροναϊού.
Ανησυχία στις αρχές έχει προκαλέσει ο εντοπισμός 22 θετικών κρουσμάτων στο Βόιο Κοζάνης, όπου σύμφωνα με την ιχνηλάτηση των επαφών η διασπορά φέρεται να ξεκίνησε από δυο επισκέπτες στην περιοχή.
Στο μεταξύ με συγκέντρωση στην Αθήνα, καθηγητές και δάσκαλοι διαμαρτύρονται για τα μέτρα που εξήγγειλε η υπουργός Παιδείας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Οι εκπαιδευτικοί ζητούν μεταξύ άλλων μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τάξη. Εξάλλου στην διαμαρτυρία συμμετέχουν και εκπαιδευτικοί που μένουν εκτός προσλήψεων λόγω του παραβόλου των 3 ευρώ και οι οποίοι αναμένεται να συναντηθούν με τον υπουργό Εσωτερικών.
Στην Κρήτη, σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων τίθεται από σήμερα η περιφερειακή ενότητα Χανίων, εξαιτίας της σημαντικής αύξησης των κρουσμάτων.
Μεταξύ των μέτρων, η υποχρεωτική μάσκα παντού, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ο κλάδος της εστίασης κάνει λόγο για νέο πλήγμα.
- Ολλανδία: Βομβιστική επίθεση σε συναγωγή στο Ρότερνταμ – Συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι
- ΕΝΦΙΑ: Αναμονή για τα ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες – Πού θα βρείτε το εκκαθαριστικό
- Οπαδός της Μπόντο Γκλιμτ πανηγύρισε τις πέντε σερί νίκες με… κούρεμα (vid)
- Χαρίτσης: Μιλάμε πλέον για κυβέρνηση-χάκερ – Ο Μητσοτάκης είναι υπόλογος και θα λογοδοτήσει για τις ευθύνες του
- Προ ημερησίας συζήτηση άμεσα ζητά ο Ανδρουλάκης – Ο Μητσοτάκης οφείλει να λογοδοτήσει για το παρακράτος που έστησε
- Θεσσαλονίκη: Ένοχη κρίθηκε από το δικαστήριο η μητέρα που κούρεψε την κόρη της πάνω σε καυγά
- «Θα βρούμε τον σωστό τόνο» – Η λεπτή ισορροπία του παρουσιαστή των Όσκαρ, Κόναν Ο’Μπράιεν, εν μέσω του πολέμου με το Ιράν
- Η Κούβα δηλώνει ότι έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ εν μέσω του πετρελαϊκού αποκλεισμού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442