Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα ξύλινο κάστρο Σαμουράι μετατρέπεται σε ξενοδοχείο

Ένα ξύλινο κάστρο Σαμουράι μετατρέπεται σε ξενοδοχείο

Ένα ιαπωνικό χωριό σε απόσταση 800 χιλιομέτρων από τη φασαρία του Τόκιο μετέτρεψε ένα παλιό ξύλινο κάστρο σε ξενοδοχείο, το Nipponia Hotel, που μεταφέρει τους πελάτες στον 16ο αιώνα.

Ένα ιαπωνικό χωριό σε απόσταση 800 χιλιομέτρων από τη φασαρία του Τόκιο μετέτρεψε ένα παλιό ξύλινο κάστρο σε ξενοδοχείο, το Nipponia Hotel, που μεταφέρει τους πελάτες στον 16ο αιώνα.

Το κάστρο Ozu σε χωριό της ομώνυμης επαρχίας, στη νότια Ιαπωνία είναι ένα από τα λίγα ξύλινα που εξακολουθούν να διασώζονται στη χώρα ενώ επίσης είναι το μοναδικό κάστρο των Σαμουράι στο οποίο οι ταξιδιώτες μπορούν να περάσουν τη νύχτα.

Η κράτηση για διανυκτέρευση μπορεί να μην είναι εύκολη ούτε και φθηνή. Στο κατάλυμα θα επιτραπούν μόνο 30 διανυκτερεύσεις τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του για έως και έξι άτομα ανά διανυκτέρευση. Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 9.500 δολάρια ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα και περίπου 950 δολάρια για κάθε επιπλέον άτομο.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται κάποιες επιπλέον υπηρεσίες.

Οι επισκέπτες που έχουν κλείσει διανυκτέρευση καλωσορίζονται από τους σημαιοφόρους, έχουν τη δυνατότητα να φορούν κιμονό ή στολές μεσαιωνικών πολεμιστών και μπορούν να δειπνήσουν σε έναν από τους τέσσερις αυθεντικούς πυργίσκους που χτίστηκαν πριν από 400 χρόνια.

Η ψυχαγωγία στο κάστρο περιλαμβάνει μια παράσταση παραδοσιακού χορού καγκούρα και σάκε με ποίηση υπό το φως του φεγγαριού.

View this post on Instagram

 [クラウドファンディング挑戦中]  本州最南端、黒潮の恵に育まれた歴史ある海辺の街、串本。  熊野古道は大辺路の、また太平洋を行き交う船々の経由地として人々が集ってきた街でもあります。  そんな歴史ある串本で、昨年7月にopenした[古民家リノベーションホテル]  この度の新型コロナウイルスの影響で経営難になり、、クラウドファンディングに挑戦しています。  今日でスタートから10日目。現在79名の方からご支援頂きましたこと、心より感謝申し上げます。🙇‍♀️✨  もう少しで全国的に緊急事態宣言が解除される傾向にあること、少しでも早くいつもの日常になるように願うばかりです。👼  ※クラウドファンディングのURLは、プロフィールよりご確認いただけます。よろしくお願いいたします。  Photo by @maruyama__yoshiki  丸山さん素敵なお写真をありがとうございました😊✨  #稲村亭 #登録有形文化財 #古民家リノベーション #クラウドファンディング #クラウドファンディング挑戦中 #古民家再生 #歴史的建造物 #有形文化財の宿 #和歌山 #串本 #暮らすように旅する #古民家ステイ #おこもりステイ #nipponiahotel串本熊野海道 #古民家宿 #古民家レストラン #古民家カフェ #こより #熊野古道 #アフターコロナ

A post shared by NIPPONIA HOTEL 串本 熊野海道 (@nipponia_kushimoto) on

View this post on Instagram

 [クラウドファンディング終了‼️]  新型コロナの影響で、古民家ホテル存続ためにスタートしたはじめてのクラウドファンディングが無事終了しました!  ご支援してくださった229名の方々や、クラウドファンディングの情報を広めてくださった皆さまのおかげです。  皆さまの温かいご支援にスタッフ一同、心から感謝しております。  このご支援いただいた支援金は、ホテル運営費や新たな古民家の保存と活用を進めていく資金に使わせていただきます。日本文化の豊かさを後世に残していけるように取り組んでいきます😊✨  未来宿泊券をご購入いただいた皆さま、またこれからご利用いただく予定の皆さま、お会いできることとても楽しみにしております‼️✨  #nipponiahotel串本熊野海道 #クラウドファンディング #クラウドファンディング挑戦 #串本 #和歌山 #アフターコロナ #みらい宿泊券 #目標達成 #感謝感激 #募集終了

A post shared by NIPPONIA HOTEL 串本 熊野海道 (@nipponia_kushimoto) on

Το πρωινό σερβίρεται στη Garyu Sanso, μια βίλα 100 ετών στην άκρη γκρεμού, και σ’ ένα τεϊπωλείο με θέα στον ποταμό Hiji.

Στο πρότζεκτ Nipponia Hotel, περιλαμβάνονται το κάστρο και 11 άλλες σουίτες μέσα στο χωριό.

Ένα μεγάλο τμήμα του αρχικού κάστρου Ozu, σύμφωνα με το ΑΠΕ καταστράφηκε το 1888, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής το αποκατέστησαν τη δεκαετία του 1990 με βάση παλιές φωτογραφίες και ξύλινες μινιατούρες.

Η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ήταν κλινική ιδιοκτησίας γιατρού της περιοχής στις αρχές του 20ου αιώνα.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024