Διάρρηξη με λεία τον φορητό υπολογιστή διέπραξαν άγνωστοι στο σπίτι της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, κατά την απουσία της. Η είδηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ο οποίος σημείωσε πως η διάρρηξη ήταν ένα απειλητικό μήνυμα με αποδέκτη τον ίδιο.

Διάρρηξη με λεία τον φορητό υπολογιστή διέπραξαν άγνωστοι στο σπίτι της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, κατά την απουσία της. Η είδηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ο οποίος σημείωσε πως η διάρρηξη ήταν ένα απειλητικό μήνυμα με αποδέκτη τον ίδιο.

Το φορητό υπολογιστή της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη απέσπασαν άγνωστοι που εισέβαλαν στο σπίτι της.

Η εισαγγελέας από το πατρικό της στα Χανιά όπου βρισκόταν κάλεσε την αστυνομία και στους αξιωματικούς με τους οποίους μίλησε δεν έκρυψε την ανησυχία της.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή νωρίς το πρωί από τη γυναίκα στην οποία είχε αφήσει τα κλειδιά του σπιτιού της η εισαγγελέας για να το φροντίζει και σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασε παρατήρησε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και αμέσως κάλεσε την κα Τουλουπάκη για την ενημερώσει.

Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν σύμφωνα με πληροφορίες την απουσία αστυνομικού φρουρού και διέρρηξαν το σπίτι.

Η κυρία Τουλουπάκη έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο των εξελίξεων καθώς ήταν εκείνη που έστειλε το φάκελο της Νοβάρτις στη Βουλή με τα 10 πολιτικά πρόσωπα ενώ στη συνέχεια μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών της Προανακριτκής Παπαγγελόπουλου της ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση εξουσίας για τους χειρισμούς της στην υπόθεση.

Για παρακράτος μιλά ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Η ίδια είχε μιλήσει τότε για πολιτική δίωξη με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλει τώρα παρακρατικούς μηχανισμούς.

«Είναι γνωστό ότι υπάρχουν δυνάμεις που δεν θέλουν να έρθει στο φως η αλήθεια. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που στοχοποίησαν την εισαγγελέα και επιχείρησαν την ποινική της δίωξη. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που επιχείρησαν να μετατρέψουν τους θύτες σε θύματα».

Για παρακράτος μιλά και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος εκφράζοντας φόβο ότι κινδυνεύει η ζωή του.

«Θεωρώ τη διάρρηξη στο σπίτι της κ. Τουλουπάκη απειλητικό μήνυμα και σας υπενθυμίζω ότι, σε ανύποπτο χρόνο είχα δηλώσει δημόσια ότι, φοβάμαι και ότι, κινδυνεύει και η ζωή μου. Το παρακράτος δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά. Δεν του αρκεί η ποινική δίωξη, που άσκησε παράνομα η Βουλή»

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης εκκρεμεί τώρα η απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου για το αν η κυρία Τουλουπάκη θα παυθεί ή θα τεθεί σε αργία από τα καθήκοντά της.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr