Τουρκία: Ψυχρολουσία στον Ερντογάν από τον οίκο Fitch
Ψυχρολουσία για τον Ταγίπ Ερντογάν μετά τη φιέστα για το φυσικό αέριο. Ο οίκος Fitch υποβάθμισε τις προοπτικές της τουρκικής οικονομίας
Λίγες ώρες μετά τις εξαγγελίες του προέδρου Ερντογάν ότι η Τουρκία θα εξορύσσει δικό της φυσικό αέριο το 2023, ο οίκος Fitch αναθεώρησε από θετικές σε αρνητικές (ΒΒ-) τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της τουρκικής οικονομίας.
Ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης επικαλείται την εξάντληση των συναλλαγματικών αποθεμάτων, από 81 δισ. δολάρια στην αρχή του έτους, μειώθηκαν σε 45 δισ. τον Αύγουστο.
Επιπλέον, σημειώνει τις παρεμβάσεις για την στήριξη της λίρας που κατρακυλά και διαπιστώνει μείωση της αξιοπιστίας της τουρκικής οικονομικής πολιτικής και μεγαλύτερους κινδύνους στη χρηματοδότηση από το εξωτερικό.
- «Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα: Το Μιούζικαλ»: Το μαγικό παραμύθι στο θέατρο Αθηνών
- Γιατί δεν ήταν έκπληξη ο υποβιβασμός του Σιδηρόπουλου
- Συνταγή: Φαλάφελ από παντζάρια και σάλτσα από ταχίνι
- Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων την ώρα που ο Τραμπ «μπούχτισε από τις συναντήσεις»
- Οι ανοιχτές «πληγές» και οι αβεβαιότητες του προϋπολογισμού
- Σώμα και μυαλό: Πέντε ασκήσεις ορισμός της ευεξίας

